Glavni vatrogasni zapovjednik posjetio DVD Hrvatska Kostajnica

Tucaković je ovom prilikom pohvalio rad Društva

80
Foto: Hrvatska vatrogasna zajednica

U sklopu radnog posjeta DVD-u Hrvatska Kostajnica, glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković obišao je u ponedjeljak, 30. siječnja vatrogasnu postrojbu u pratnji zapovjednika Vatrogasne zajednice Sisačko-moslavačke županije Marija Paluha te gradonačelnika Grada Hrvatska Kostajnica Dalibora Bišćana.

Zapovjednik Tucaković ovom je prilikom pohvalio rad Društva kao i sve aktivnosti koje vatrogasci Sisačko-moslavačke županije provode s ciljem sigurnosti građana.

Foto: Hrvatska vatrogasna zajednica

Nakon posjeta DVD-u, zapovjednik Tucaković je u pratnji županijskog zapovjednika Paluha te zapovjednika DVD-a Hrvatska Kostajnica Petra Prpića na spomen-obilježju Gordanu Ledereru zapalio svijeću i odao počast.
Posjet je ujedno bio prilika i da zapovjednik Prpić prezentira radnje vezane za obranu od poplava, nakon čega su uslijedile sugestije za daljni rad i poboljšanje ove problematike. Delegacija je ujedno obišla i klizište iz 2018. gdje su vatrogasci odigrali bitnu ulogu u sanaciji područja.

Foto: Hrvatska vatrogasna zajednica

Tijekom ovog radnog posjeta zapovjednik Tucaković je prezentirao i sve važne infomacije vezane za iskorištavanje sredstava iz EU fondova na kojima HVZ radi kao i na sve daljnje mogućnosti nabave opreme i vozila s čime je gradonačelnik Bišćan izrazio zadovoljstvo kazavši kako će Hrvatska Kostajnica i dalje svesrdno podupirati vatrogastvo.

 

Izvor: Hrvatska vatrogasna zajednica

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime