U petak, 6. srpnja oko 16.50 sati u mjestu Roviša, na području Gline, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, izvijestila je PU sisačko – moslavačka.

Nesreća se dogodila kada je 21-godišnji vozač osobnog automobila koprivničkih registracija, pod utjecajem alkohola od 0,77 promila, započeo nepropisno pretjecanje na uzdužnoj neisprekidanoj liniji te je prednjim dijelom svoga auta udario u stražnji lijevi bočni dio osobnog automobila sisačkih registracija, kojim je upravljala 46-godišnja vozačica. Ona je skretala u lijevo na kolni ulaz te je prilikom udarca njeno vozilo sletjelo i prevrnulo se na krov, dok je vozilo koprivničkih registracija sletjelo u kanal. Tom je prilikom smrtno stradala 63-godišnja putnica iz auta sisačkih registracija, dok je drugi putnik iz tog vozila zadobio teške tjelesne ozljede koje nisu opasne za život. Vozačica ovog automobila i 21-godišnjak koji je skrivio prometnu nesreću lakše su ozlijeđeni. Očevid prometne nesreće, zbog kojeg je od 16.50 do 22.20 sati za sav promet bila zatvorena državna cesta D6, vodila je zamjenica županijske državne odvjetnice Županijskog državnog odvjetništva u Sisku.

VEZANE VIJESTI
SISAK Policija traga za kradljivcima alata i armaturne mreže

Zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 21-godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Foto: Arhiva

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here