Gradonačelnik Darinko Dumbović se dobro oporavlja

491

Nakon što je iznenada krajem prošlog tjedna hospitaliziran u KB Merkur, petrinjski gradonačelnik, ujedno i saborski zastupnik Darinko Dumbović dobro se oporavlja i pušten je iz bolnice na kućnu njegu.

Ovom prilikom gradonačelnik se obratio prijateljima i široj javnosti putem društvenih mreža:

Hvala svima .. Dragi moji fb prijatelji,
kao što sam i obavijestio javnost iznenadno sam zbog bolova u trbuhu završio u bolnici Merkur u Zagrebu. U bolnici sam bio četiri dana, napravljena je obrada i dijagnosticirali su mi jaki gastritis, dobio sam svu potrebnu terapiju i procjenili su da bolničko liječenje više nije potrebno, da mogu kući.
I ja, kao i većina ljudi nisam slušao savjete liječnika, sva upozorenja o svakodnevnom stresu, iscrpljivanju, bez pravog odmora. A organizam nas uvijek upozorava, samo to trebamo prepoznati. Obećao sam i doktorima , ali i samom sebi da ću više voditi računa o svom zdravlju i pokušati živjeti zdravije. Moram zahvaliti mojim doktoricama i doktorima, svima na Gastroenterologiji u bolnici Merkur, jer su bili stručni, profesionalni , jer rade svoj posao sa puno ljubavi, iako im uvjeti nisu uvijek idealni.
Posebna zahvala svima onima koji su pisali , zvali, slali želje za brzi oporavak.
A bilo ih je zaista puno, nisam mogao svakom pojedinačno odgovoriti, pa i ovim putem svima jedno veliko hvala.
I hvala mojoj obitelji koji su mi, kao i u svemu, uvijek velika podrška.
Čovjek nije ni svjestan koliko svakodnevno radi protiv svog zdravlja,a ja sam dobio priliku da to promijenim.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here