Gradonačelnik Darinko Dumbović se dobro oporavlja

503

Nakon što je iznenada krajem prošlog tjedna hospitaliziran u KB Merkur, petrinjski gradonačelnik, ujedno i saborski zastupnik Darinko Dumbović dobro se oporavlja i pušten je iz bolnice na kućnu njegu.

Ovom prilikom gradonačelnik se obratio prijateljima i široj javnosti putem društvenih mreža:

Hvala svima .. Dragi moji fb prijatelji,
kao što sam i obavijestio javnost iznenadno sam zbog bolova u trbuhu završio u bolnici Merkur u Zagrebu. U bolnici sam bio četiri dana, napravljena je obrada i dijagnosticirali su mi jaki gastritis, dobio sam svu potrebnu terapiju i procjenili su da bolničko liječenje više nije potrebno, da mogu kući.
I ja, kao i većina ljudi nisam slušao savjete liječnika, sva upozorenja o svakodnevnom stresu, iscrpljivanju, bez pravog odmora. A organizam nas uvijek upozorava, samo to trebamo prepoznati. Obećao sam i doktorima , ali i samom sebi da ću više voditi računa o svom zdravlju i pokušati živjeti zdravije. Moram zahvaliti mojim doktoricama i doktorima, svima na Gastroenterologiji u bolnici Merkur, jer su bili stručni, profesionalni , jer rade svoj posao sa puno ljubavi, iako im uvjeti nisu uvijek idealni.
Posebna zahvala svima onima koji su pisali , zvali, slali želje za brzi oporavak.
A bilo ih je zaista puno, nisam mogao svakom pojedinačno odgovoriti, pa i ovim putem svima jedno veliko hvala.
I hvala mojoj obitelji koji su mi, kao i u svemu, uvijek velika podrška.
Čovjek nije ni svjestan koliko svakodnevno radi protiv svog zdravlja,a ja sam dobio priliku da to promijenim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here