VIDEO – Gradonačelnik Dumbović obišao projekte u Mošćenici

616

U sastavu grada Petrinje nalazi se Mošćenica, mjesto koje je u Domovinskom ratu bilo prva crta obrane, no život se odavno vratio i danas je tamo veliko gradilište.
U Mošćenici je jako puno udruga, između inih i „Kupa A.M.J. Mošćenica“ koja se već godinama brine o kupalištu koje je ljeti glavno okupljalište svih mještana. Petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović posjetio je ovu Udrugu u četvrtak 8. rujna i sastao se s predsjednikom Damirom Kucekom u novouređenim prostorijama, koji ga je izvjestio da su radovi na Kupi završeni:

VEZANE VIJESTI
Petrinja se po peti puta predstavila Zagrebu

Kucek se nada da će na proljeće završiti uređenje cjelokupne zgrade, a gradonačelnik Dumbović obećao je pomoći te izrazio zadovoljstvo radom svoga nasljednika:

Dumbović se zahvalio predsjedniku Udruge „Kupa A.M.J. Mošćenica“ na cjelokupnom radu i vidljivim rezultatima.
Gradonačelnik je zatim posjetio Tomislavovu ulicu u Petrinji gdje je u tijeku rekonstrukcija vodovodne mreže, čijim će završetkom stanovnici dobiti obnovljeni priključak vode i novi priključak kanalizacije. U kojoj su fazi radovi, rekao je Zlatko Medved, direktor Poduzeća Privreda d.o.o.:

VEZANE VIJESTI
Petrinjski betlemaši nastavljaju tradiciju

Darinko Dumbović zahvalio je svim građanima koji se nalaze na području radova na strpljenju i naglasio koliko je važno imati kvalitetan projekt. Ovime će se ostvariti dugoročni planovi koji će unaprijediti životni standard u Mošćenici i Petrinji, a novi elementi aglomeracije porezne obveznike neće koštati ništa:

Gradonačelnik je još jednom pozvao sve na razumjevanje i strpljivost, jer kada se radovi završe, konačni učinak bit će na ponos svim građanima Mošćenice.

Moscenica 1 Moscenica 2

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here