Dumbović izašao iz samoizolacije

42

Nakon dva tjedna provedena u samoizolaciji, petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović vratio se na posao. 

– Radi sina koji je bio COVID pozitivan, moja supruga, snaha, unuci i ja otišli smo u samoizolaciju. Bila su to dva psihički jako teška tjedna, svi smo se morali držati na distanci jedni od drugih, ali smatram da smo situaciju shvatili ozbiljno i ‘odradili’ ju odgovorno. Dva puta sam se u međuvremenu testirao i srećom, bio negativan. Također, i sin se osjeća dobro, stoga želim zahvaliti liječnicima i medicinskom osoblju na odlično odrađenom poslu.

VEZANE VIJESTI
Grad Petrinja pomoći će lokalnim ugostiteljima

Gradonačelnik Dumbović dva tjedna radio je od kuće, pa se veselio povratku na posao.

– Odmah sam prionuo poslu, naravno uz pridržavanje epidemioloških mjera. Bio sam u Zagrebu, održao sam više kolegija, a posebno se veselim proslavi Lovrenčeva. Svakako, nakon protekla teška i psihički naporna dva tjedna razmišljam o odlasku na godišnji odmor, najavio je gradonačelnik, podsjetivši još jednom svoje sumještane na važnost pridržavanja epidemioloških mjera.

– Svi mislimo ‘neće mene’, mislio sam i sam tako, ali ova bolest ušla je baš u moju obitelj! Slušajte preporuke stožera, važno je da držimo distancu radi sebe i svojih najmilijih.

VEZANE VIJESTI
Rad Centra za psihosocijalnu pomoć stanovnicima SMŽ

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here