Na autocesti A1 između čvorova Lučko i Bosiljevo, u smjeru mora, zbog izuzetno gustog prometa vozi se usporeno, u koloni, uz zastoje i čekanja. Vozače molimo za strpljenje i razumijevanje.

Pred naplatnom postajom Lučko na izlasku s autoceste A1 u smjeru Zagreba, kolona vozila koja se kreće duga je oko 3,5 km, a zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona vozila koja se dijelom proteže i na Istarski ipsilon duga je oko 1 km.
Promet je pojačan i na autocestama: A6 Rijeka-Zagreb, A3 Bregana-Lipovac, A4 Zagreb-Macelj i A7 Hreljin-Šmrika, Jadranskoj magistrali u blizini većih turističkih središta na obali, (DC8) Ličkoj magistrali (DC1), staroj karlovačkoj cesti, na cestama u Istri, Krčkom mostu u smjeru otoka Krka, zagrebačkoj obilaznici (A3) , na pojedinim graničnim prijelazima, naplatnim postajama osobito pred naplatama Lučko i Karlovac i većini trajektnih luka i pristaništa.

VEZANE VIJESTI
HAK: Zbog vjetra nema otvorene ceste za teretnjake i autobuse prema Dalmaciji, u prekidu i mnoge brodske linije
Na zagrebačkoj obilaznici iz smjera Jankomira kolona vozila u smjeru naplatne postaje Lučko duga je 6-7km, a iz smjera istoka od čvora Buzin prema naplati Lučko vozi se u koloni dugoj oko 5km.

Pojačan je promet putničkih vozila na graničnim prijelazima:
– ulazak: Macelj, Pasjak, Županja, Zaton Doli
– izlazak Bajakovo (3km), Tovarnik, Kaštel, Plovanija, Stara Gradiška (45min do 1h),
– oba smjera: Rupa, Karasovići, Klek, Metković, Nova Sela.
Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here