HDZ želi Hrvatsku “bez dviju brzina”!

HDZ-ovi kandidata s liste za izbore za Europski parlament predvođeni Dubravkom Šuicom posjetili Sisačko-moslavačku županiju

53

Dio HDZ-ovih kandidata s liste za izbore za Europski parlament posjetio je 1. svibnja Sisačko – moslavačku županiju.

U Popovači i Kutini su se družili s građanima, u Novskoj su obišli gradilišta Poduzetničkog inkubatora i budućeg dječjeg vrtića, a s građanima su se družili i u Jasenovcu. U Sisku su obišli gradilište središnjeg paviljona Opće bolnice, na gradskoj šetnici uz Kupu družili su se sa Siščanima, a potom su održali i motivacijski skup u sisačkom hotelu Panonija.

Dubravka Šuica je poručila kako su u Sisačko-moslavačku županiju došli predstaviti svoj izborni program te istaknula kako žele Hrvatsku “bez dviju brzina”.

VEZANE VIJESTI
Stožer civilne zaštite SMŽ dobro se pripremio za snijeg

„Ovo je plava skupina kojoj sam ja na čelu. Kao što znate, podijeljeni smo u dvije skupine, plavu i zelenu. Ovdje smo došli predstaviti našu listu za izbore, naše kandidate i naš program. Trudit ćemo se da Hrvatska bude jaka u Europskoj uniji, kao što je već dokazala, da bude jaka u vanjskopolitičkom smislu, da bude Hrvatska “bez dviju brzina”, dakle, Hrvatska u Schengenu i Hrvatska, u konačnici, u eurozoni. To je ono za što ćemo se zalagati u Europskom parlamentu, uz niz drugih aktivnosti, o kojima smo već govorili i o kojima ćemo još govoriti”, rekla je Šuica uoči motivacijskog skupa u Sisku.

VEZANE VIJESTI
31-godišnjak zaustavljen za volanom s 2,34 promila u krvi

„Očekujem da će građani glasovati za HDZ-ovu listu zbog niza projekata koji se već provode u Sisačko-moslavačkoj, ali i drugim županijama. “Hodajući” od juga prema ovoj županiji, mogu reći da, gotovo sve investicije, koje su u tijeku, provode se uz pomoć europskih fondova“, rekla je Šuica pritom spomenuvši neke od investicija poput Poduzetničkog inkubatora u Novskoj, modernizaciju prometnica, sisačku luku, dovršetak 19 kilometara autoceste Zagreb – Sisak, izgradnju paviljona u sisačkoj Općoj bolnici i druge.

Dodajmo kako su uz Šuicu bili i Tomislav Sokol, Željana Zovko, Goran Pauk, Nikolina Brnjac i Domagoj Maroević.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here