Hrvatska: 14 posto bilo je zaljubljeno u šefa ili šeficu, 11 posto u ljubavnoj vezi

347

U svog šefa ili šeficu bilo je zaljubljeno 14 posto zaposlenika, u ljubavnoj vezi s njima bilo ih je 11 posto, dok njih 75 posto tvrdi da nikada nije bilo zaljubljeno u nadređene, pokazalo je istraživanje portala MojPosao.

U anketi portala MojPosao, koja je provedena na više od 700 ispitanika, 14 posto ispitanika priznalo je da je bilo zaljubljeno u nadređene, ali tvrde da je sve ostalo samo na maštanju. No, sa šefom, odnosno šeficom, u vezi je bilo čak 11 posto ispitanika.

VEZANE VIJESTI
Župan Kožić pozvao na zajedništvo

Ipak, velika većina je protiv takvih veza – jedni su komentirali kako im je sama pomisao na takvu ideju odbojna, dok drugi tvrde kako znaju da takvih slučajeva ima mnogo.

Ljubavne veze na poslu sve su manje tabu tema, ali ipak nije isto biti zaljubljen u kolegu ili nadređenog.

“Posao i zabava se ne miješaju. Biti prijatelj s nadređenim je OK, ali ništa više od toga”, komentar je jednog ispitanika, dok drugi tvrdi: “To je valjda nešto najgluplje što možeš napraviti na poslu”.

VEZANE VIJESTI
Novo! Pokrenut je portal specijaliziran za privremene poslove! Na danasradim.hr pronađi posao po svojoj mjeri!

 

Izvor: Hina

Loading...
Mateja Feljan
Studentica Mateja Feljan rođena je 28. rujna 1991. godine i znatiželjna od djetinjstva s pisanjem prvih priča počela je još u osnovnoj školi. Pohađala je novinarsku grupu u kojoj se zaljubila u novinarstvo i na to gleda kao na preteču ‘pravom’ novinarskom poslu koji sada radi..

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here