HRVATSKA U AKCIJI – Za život malene Mile skuplja se 3 milijuna dolara!

Mila je oboljela od akutne mijeloične megakariotične leukemije. Unatoč tome što se djevojčica cijelo vrijeme liječi u Hrvatskoj, roditelji smatraju da mala Mila u Americi ima više šanse...

1069

Nakon što su mediji u četvrtak poslijepodne objavili njihov apel za pomoć, Marin Rončević iz Rijeke i njegova supruga Sanja Matijević Rončević doživjeli su šok. Iz američke bolnice rekli su im da liječenje njihove Mile neće stajati očekivanih milijun, već 2,7 milijuna dolara (17,8 milijuna kuna)!

Mila je oboljela prije godinu dana od akutne mijeloične megakariotične leukemije. Liječnici u Hrvatskoj cijelo vrijeme djevojčicu liječe, i roditelji su im iznimno zahvalni na svemu, ali smatraju da u Americi Mila ima više šanse – tamo, naime, postoji eksperimentalna terapija koje ovdje nema, prenosi portal 24 sata.

POMOZIMO MALENOJ MILI

Ovim putem molimo sve koji mogu izdvojiti koju kunu za pomoć našoj Mili da uplate koliko mogu i žele na HR3641330063110002644 na ime Marin Rončević (adresa: Hreljin 33B 51226 Hreljin), opis plaćanja obavezno – “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević”. Model plaćanja je 99. Naziv banke: Banka Kovanica d.d. Varaždin. Svaka kuna je dobrodošla i svaka minuta je važna. Za plaćanja iz inozemstva, BIC/SWIFT je SKOVHR22.

PREKO24 sata

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime