I dalje traje potraga za nestalom Petrinjkom Nevenkom

574
Policija i dalje traga za Nevenkom Lovrić koja se u subotu 30. studenog u jutarnjim satima udaljila iz kuće u Petrinji, od kada joj se gubi svaki trag.

Obitelj javlja kako je Nevenka posljednji put viđena prošle subote u centru Petrinje, točnije na parkiralištu trgovačkog centra Lidl u Petrinji oko 15 sati.

Nevenka Lovrić rođena je 1. ožujka 1958. godine, s prijavljenim prebivalištem u Petrinji, Ulica Brezje 15. Ona se 30. studenog 2019. godine u jutarnjim satima udaljila od kuće i od tada joj se gubi svaki trag.

Nevenka je slabije tjelesne građe, visoka oko 173 cm, kestenjaste, ravne poluduge kose, zelenih očiju, bez vidljivih osobnih znakova, a u trenutku nestanka bila je odjevena u tamnosmeđu kožnu jaknu s kapuljačom na kojoj je krzno, crne hlače i crne cipele.

Kako dosadašnje intenzivne mjere traganja nisu rezultirale pronalaskom Nevenke Lovrić, pozivamo građane ukoliko imaju saznanja gdje se nalazi ili su je vidjeli, da to dojave putem elektroničke pošte na [email protected], obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here