ISLAMSKA DRŽAVA POSLALA PRIJETEĆU PORUKU HRVATSKOJ

6541

U video poruci objavljenoj na YouTubeu, Hrvatska je označena kao jedna od zemalja koje su meta islamskih terorista.

Video poruka naziva ‘Mi smo islamski hilafet – kasida’ najavljuje džihadistički napad Hrvatske, Srbije, BiH, Crne Gore, Albanije, Makedonije i Kosova, odnosno čitavog Balkana. Snimka je objavljena 10. srpnja na YouTube kanalu ‘Put Hilafeta’ koji sadrži velik broj video poruka i snimki na temu radikalnog islama.

Radujte se, oj Balkanci, bliže vam se bolji dani, dolaze vam muslimani, mi smo islamski hilafet. Raduj se, o ti Srbija, bit ćeš dio na islamija iako ti to ne prija, mi smo islamski hilafet. Raduj se, o Kroatija, past će ti demokratija, Božji zakon, pravda svima mi smo islamski hilfet. Raduj se, o Crna Goro, dolazimo mi uskoro. Bit ćeš naše mjesto novo, mi smo islamski hilafet. Bosna i Hercegovina, eto vam mudžahedina, past će glave murtedina, mi smo islamski hilafet. Radujte se Albanija, Kosovo, Makedonija, vratit ćemo vam šerijat, mi smo islamski hilafet. Raduj se i ti Obama pobjeda pripada nama, mi smo sinovi islama, mi smo islamski hilafet”, stoji u prijetećoj poruci džihadista.

https://www.youtube.com/watch?t=36&v=6R4Bker1kqo

Foto: Twitter

Loading...
Mateja Feljan
Studentica Mateja Feljan rođena je 28. rujna 1991. godine i znatiželjna od djetinjstva s pisanjem prvih priča počela je još u osnovnoj školi. Pohađala je novinarsku grupu u kojoj se zaljubila u novinarstvo i na to gleda kao na preteču ‘pravom’ novinarskom poslu koji sada radi..

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here