Mlada djevojka u 20-im godinama započinje svoju ispovijest na Marie Claire stranici;

‘Ja sam visoka brineta koja stoji u predvorju’, stajalo je u poruci koju sam poslala starijem muškarcu s kojim sam se trebala naći u luksuznom hotelu Ritz-Carlton. Najednom sam osjetila tapšanje po ramenu… “Drago mi je, ja sam Rich. Prekrasno izgledaš!” rekao je.

Ovaj bogati 65-godišnji biznismen izgledao je staro, ali dobro se držao. Nakon nekoliko martinija i plate sa sirom otišli smo u hotelsku sobu. Rich se razodjenuo, pa sam i ja učinila isto…Naručio je šampanjac, popili smo ga u jacuzziju, potom smo se osušili i ja sam krenula prema izlazu kada mi je u torbu tutnuo omotnicu s novcem; ” Tvoj džeparac”, “Hvala tatice” odgovorila sam.

Dok sam izlazila iz hotela, izvadila sam omotnicu u kojoj je bilo 500 dolara… Richa sam upoznala preko SeekingArrangement, stranice koja spaja mlade djevojke sa uglednim i bogatim poslovnjacima – ‘taticama’. Kada se ulogirate na tu stranicu i unesete osnovne podatke o sebi, ulazite u svijet ‘lovaša’! Njihov je zadatak na svom profilu uz fotografiju napisati i koliko zarađuju godišnje, koliko nekretnina imaju, uglavnom, koliko ‘vrijede’ kako bi djevojke znale čime ‘raspolažu’. Djevojke koje imaju sreće pa se spoje s izuzetno bogatim muškarcima dobivaju mjesečne džeparce od nekoliko tisuća dolara.

Pri prijavi sam shvatila kako sam prilično nesvakodnevna ‘kandidatkinja’, iako sam mlada, bila sam prilično sramežljiva  djevojka prosječnog izgleda. Otac mi je Židov, i ima svoj odvjetnički ured, dakle živjela sam u obitelji s nadprosječnim prihodima. Također, i sama sam bila izvanredan student s dvije diplome.

VEZANE VIJESTI
Svodnički par podvodio 31-godišnjakinju

Iako sam naizgled bila uspješna mlada žena, istina je da sam se radi velikog pritiska svoje obitelji počela raspadati iznutra. Bila sam depresivna i kako bih bila u korak s djevojkama s naslovnica magazina, postala sam bulimičarka. Izgladnjivala sam se, bila sam nesretna, nemotivirana, bezvoljna. Onoliko kolko sam bila uspješna na fakultetu, toliko sam bila nesretna u privatnom životu. Četiri sam godine održavala platonski odnos s kolegom s faksa koji je još k tome bio gay.

Iz očaja sam upisala riječ ‘sponzoruša’ u Google tražilicu, ne očekujući kako će iskočiti stranica koja spaja sponzoruše sa klijentima! Ta stranca promijenila mi je život…

Od 22 do 26 godine sam ‘žonglirajući’ s 30-ak muškaraca zaradila 300,000 dolara. Muškarci s kojima sam se viđala bili su u dobi od 42 do 75 godina- dodaje djevojka te nastavlja započetu priču;

“Ovo je bilo najlakše zarađenih 500 dolara”, hvalila sam se cimerici koja je radila za 10 dolara po satu u kompaniji koja se bavila istraživanjem tržišta.

Oduševila me pomisao kako bih mogla zarađivati od viđanja s muškarcima, jedino što je trebalo je obući otvorenu haljinu, ispijati koktele i družiti se s usamljenim bogatašima.

S Richem se više nisam viđala, ali stranica i svijet koji nudi jako me zainteresirao.

VEZANE VIJESTI
Koronavirus pogodio i najstariju svjetsku profesiju

Ubrzo sam mogla birati s kime ću se viđati; s odvjetnikom sam se viđala ponedjeljkom, s profesorom u utorak, neurokirurgom u srijedu…za petak sam zakazala programera koji je imao fetiš na stopala.

Iako se putem stranice nije izravno dogovarao seks, naravno da je on bio nit vodilja muškarcima. Nisam previše uživala u njemu, ali gledala sam na njega kao na znojnu kardio vježbu.

Za mene je novac predstavljao zadovoljstvo, a seksom ga je bilo više. Iako nisam neka tipična ljepotica, mislim da je tim muškarcima bilo samo do moje mladosti i ugađanja njihovom egu. Zahvaljujući njima, platila sam si selidbu u New York, prihvatila sam pripravništvo koje sam htjela, upisala tečaj glume. U slobodno sam vrijeme uzgajala rajčice, igrala Candy Crush i učila starije žene Zumbu. Spavanje s bogatim muškarcima koji su me tretirali kao plaćenu princezu postalo je moj dvostruki život.

Kada sam prijateljicama prepričavala svoje doživljaje, najviše ih je iznenadila priča o 42-godišnjem kvadriplegičaru, čiju sam nevinost imala čast oduzeti za 1000 dolara.

“Dilaš li drogu?”  upitao me moj otac, zbunjen količinom novaca koju zarađujem. Nakon nekog vremena povjerila sam im se… Nisu bili oduševljeni, ali su mi pružili podršku. Shvatili su kako je sve počelo iz moje potrebe da im udovoljim i da se ponose mnome.

VEZANE VIJESTI
Policija podnijela kaznene prijave protiv petero osumnjičenih za prostituciju

Počela sam ići psihoterapeutu, pri mom prvom dolasku upitao me što me čini sretnom.

-Osim novca? upitala sam.

-Što je s tvojim duhom, tko ga je i kada slomio?

Dugo nakon te terapije razmišljala sam koji je to prijelomni trenutak bio koji me tako slomio. Šetala sam gradom i viđala parove, pitala sam se zašto ne mogu biti poput njih, zašto ne želim dijeliti svoj život s nekime?

Nakon mnogo vremena otvorila sam se sama sebi i priznala si što se dogodilo kada sam imala 15 godina; kada sam bila kod djeda i bake na večeri, na svom sam golom bedru osjetila ruku svog djeda. Kada sam to ispričala majci, smrzla se od šoka.

‘Zato te nikada nisam ostavljala samu s njime, činio je svakakve stvari kada sam bila dijete’, najednom je rekla.

Iako me nikada nije silovao, učestalo neprimjereno pipkanje bilo je dovoljno da postanem laka meta za grabežljivce kojima sam se sama dala kasnije u životu. Na sam čin plaćanja seksa gledala sam kao na nagradu za dobro obavljen performans.

Kada sam priznala sebi sve, suočila se s traumama iz djetinjstva, postala sam jača no ikada. Spakirala sam stvari i iselila se iz tog stana zarađenog prljavim novcem. Sada žudim za nečim važnijim od novca, živim život kakav zaslužujem.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here