IZBORNIK ČERVAR VRLO ZADOVOLJAN: ”Pohvalio bih sve svoje igrače”

Hrvatska rukometna reprezentacija u ponedjeljak je u Muenchenu svladala Makedoniju sa 31-22 (16-11), te je osigurala prolazak u drugi krug.

59

Hrvatska rukometna reprezentacija u ponedjeljak je u Muenchenu, u 3. kolu skupine B Svjetskog prvenstva, svladala Makedoniju sa 31-22 (16-11), te je osigurala prolazak u drugi krug.

“Dobili smo jako važnu utakmicu i dobili smo je uvjerljivo jer Makedonija nikad nije vodila. Sad znamo da prenosimo dva boda u drugu fazu i moramo se pripremiti za ključnu utakmicu sa Španjolskom. Naš cilj je i prije prvenstva bio je doći do Španjolske sa svim pobjedama: Sad ćemo mnogo ratesterečeniji ući u u utakmicu, u kojoj je Španjolska, kao europski prvak favorit”, kazao je Červar, koji je nastavio sa pohvalama svojoj momčadi.

VEZANE VIJESTI
Nova pobjeda sisačkih rukometašica

“Pohvalio bih sve momke, odigrali jako dobro i očito smo dobro analizirali Makedonce. Znao sam da će oni pokušati s igrom “sedam na šest” da nas iznenade, ali nisu uspjeli. Sve što smo zamislili smo ostvarili, a obrana nam je bila jako čvrsta i pokretljiva, i 6-0 i 5-1. Napad je imao odgovor na sve taktičke zamisli protivnika. i stvarno smo igrali dobro večeras. Još uvijek nema euforije, moramo ostati skromni”, kazao je Červar, koji je bio lišen usluga Luke Cindrića zbog problema sa zadnjom ložom.

VEZANE VIJESTI
U sportskoj emisiji više o 13. Memorijalnom turniru "Mirko Kosmat"

Makedonski izbornik Raul Gonzales pohvalio je Hrvatsku, a pogotovu vratara Šegu.

“Šego je bio sjajan, zbog njega smo loše počeli i ušli u zaostatak. Pokušavali smo se vratiti u igru u drugom dijelu sa svim mogućim opcijama, ali dalje od tri gola minusa nije išlo. Hrvatska je večeras bila prejaka za nas”.

Nestrpljivo očekujemo drugi krug i nadamo se daljnjim pobjedama hrvatskih rukometnih reprezentativaca.

 

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here