Izvještajno-izborni Zbor Udruge ratnih veterana 2. gardijske brigade Gromovi

735

Podružnica Udruge ratnih veterana 2. gardijske brigade Gromovi u Sisačko-moslavačkoj županiji ima novo vodstvo. Nakon 8 godina, od dužnosti predsjednika se oprostio Davor Smuđ, a na čelo podružnice je došao novoizabrani predsjednik Nenad Bužanić. Odlučili su tako članovi udruge na redovnom izvještajno-izbornom Zboru koji je danas poslijepodne održan u prostorijama na bazenu ŠRC-a Sisak.
Predsjednik na odlasku Davor Smuđ podsjetio je kako udruga broji oko 160 aktivnih članova, a kroz 8 godina, koliko je bio predsjednik, kroz nju je prošlo oko 350 ljudi. Govoreći o aktivnostima udruge Smuđ je naglasio kako je osnovni cilj udruge sačuvati dignitet Domovinskog rata i uspomenu na sve svoje poginule i umrle suborce. No nastojali su pomagati i svojim članovima težih socijalnih prilika, ali i ostalima koje je snašla nevolja pa su tako prošle godine bili aktivni u obrani od poplava….

TON


Na zboru Udruge Gromova nazočio je i župan sisačko-moslavački Ivo Žinić. Župan je istaknuo kako je njegova potpora braniteljima neupitna jer je i sam branitelj …

TON 


Nakon odrađenog zbora, članovi Udruge ratnih veterana 2. gardijske brigade Gromovi Podružnice Sisačko-moslavačke županije i njihovi gosti čestitali su novom vodstvu udruge, poželjeli im puno uspjeha u daljnjem radu te nastavili druženje uz prigodni domjenak.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime