Izvrsni rezultati petrinjskih plesačica na prvim ovogodišnjim natjecanjima

Sudjelovale su na najprestižnijem natjecanju za sve sportske plesače

70

Vrlo rasplesan i uzbudljiv natjecateljski vikend je iza članova Sportskog plesnog kluba Petrinia. Proteklog vikenda u Zagrebu su održana dva natjecanja, koja su za veći dio petrinjskih plesačica bila prva u višoj starosnoj kategoriji, no to ih nije omelo u daljnjem osvajanju medalja.

Tijekom subote sudjelovale su na bodovnom turniru, dok su u nedjelju sudjelovale na najprestižnijem natjecanju za sve sportske plesače – PRVENSTVU REPUBLIKE HRVATSKE U STANDARDNIM PLESOVIMA.

Naravno i ovom prigodom članice Plesnog kluba Petrinia nanizale su odlične rezultate i okitile se medaljama:

Na bodovnom turniru postignuti su sljedeći rezultati:

Tessa Marković, najmlađa članica Petrinie, kategorija „mlađi osnovci“ sa samo 6 godina starosti na svom prvom natjecanju osvojila je 7. mjesto u latinsko-američkim plesovima i 6. mjesto u standardnim plesovima.

Lucija Knežević, „osnovci“ D2 kategorija okitila se srebrnom medaljom u latinsko-američkim plesovima i zlatnom medaljom u standardnim plesovima

Una Grbeša, „osnovci“ C kategorija, postigla je odlične rezultate i bila je prva u latinsko-američkim i srebrna u standardnim plesovima.

Svojim prvim nastupom u starijoj kategoriji „mlađa mladež“ D3, Sunčica Turković, također, osvaja medalju i to srebrnu u standardnim plesovima te ulazi u finale i osvaja 7. mjesto u latinsko-američkim plesovima.

Srebrnu medalju u standardnim plesovima i to u izvrsnoj konkurenciji od 14 sportskih plesačica i u jačoj C kategoriji, a prvi put u „mlađoj mladeži“ osvaja Anes Marković, dok je u latinsko-američkim plesovima ušla u finale i osvojila 7. mjesto.

Prvenstvo RH u standardnim plesovima, također, je bilo vrlo uspješno za petrinjske plesačice, naročito uz činjenicu da su prvi put nastupile u višim starosnim kategorijama pa tako u „osnovcima“ Una Grbeša osvaja 3. mjesto i brončanu medalju, a Lucija Knežević ulazi u polufinale i osvaja 12. mjesto.

Kod „mlađe mladeži“ u iznimnoj konkurenciji od čak 25 sportskih plesačica, Anes Marković ulazi u finale i osvaja 7. mjesto, a Sunčica Turković 17. mjesto.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime