‘Ja sam dijete incesta, moj djed je moj otac’

2905

Šokantna ispovijest mlade djevojke Rexan Jones sablaznila je svijet. Naizgled sasvim obična djevojka u sebi krije tajnu koja je na njoj ostavila neizbrisiv ožiljak, međutim o kojoj je odlučila progovoriti i za koju više ne želi dopustiti da joj utječe na život.

“Ja sam posljedica incesta. Moj je djed godinama seksualno zlostavljao moju majku – svoju kćer, nakon čega je ona zanijela i ja sam to dijete. On je moj djed i moj otac, a njegovo sedmero djece moji su ujaci i tete, a ujedno i braća i sestre”, priča djevojka te nastavlja:

“Moja je majka godinama trpjela očevo zlostavljanje, a imali su i uvrnuti dogovor- ukoliko će ona trpjeti i raditi sve što on poželi, neće dirati ostalu djecu. Imala je samo 18 godina i mene u rukama, kada je shvatila da se monstruozni otac nikada nije držao dogovora…Tada ga je zajedno sa braćom i sestrama odlučila prijaviti socijalnoj službi.”

VEZANE VIJESTI
Monstrum s Paga koji je bacio djecu s balkona dobio 30 godina zatvora

Obitelj, koja je bila izolirana od svih, odlučila je lagati djelatnicima socijalne službe rekavši kako je mlada majka ostala trudna s radnikom nekog hotela, međutim djelatnici su nastavili istraživati i došli do šokantnog otkrića, nakon kojeg je otac osuđen na 20 godina zatvora radi seksualnog zlostavljanja i incesta.

Sreća nesretne djevojčice nije dugo trajala jer je njena majka psihički oboljela od neprestanog seksualnog zlostavljana, i sama nastavila krug zlostavljanja. Počela se drogirati i zajedno sa svojim dečkom zlostavljala malenu Rexan.

“Majka me zajedno sa svojim novim dečkom fotografirala i snimala i te snimke prodavala kao dječju pornografiju. Najranije sjećanje zlostavljanja je kada me poslala u sobu za kaznu jer sam odbila oralno zadovoljiti njenog dečka. Majka se objesila 1996. kada sam imala gotovo 5 godina.”

Nakon toga brigu o Rexon preuzela je baka, koja je bila tihi svjedok zlostavljanja i mentalno nestabilna osoba. Baka ju je gledala kao rezultat prevare svog supruga radi čega ju je tukla i psihički zlostavljala. Kada bi napravila nešto što se baki nije svidjelo govorila bi joj da je to zato što je ona ‘dijete Sotone’.

VEZANE VIJESTI
Monstrum s Paga koji je bacio djecu s balkona dobio 30 godina zatvora

Rexan je imala izuzetno nesretno djetinjstvo što je ostavilo trajne posljedice na nju.

Ostala je trudna sa 16 godina sa dečkom iz škole kada je odlučila promijeniti svoj život. Prestala je piti i pušiti i željela je svome djetetu priuštiti bolji život. Kada je u trudovima primljena u bolnicu doktori su primjetili kako je maloljetnica prekrivena modricama i ožiljcima te su odlučili slučaj prijaviti socijalnoj službi. Srećom, socijalna radnica koja joj je dodijeljena bila je ista ona koja je prije mnogo godina pomogla njenoj maci i ostaloj djeci da se maknu od oca. Upoznata sa situacijom u kojoj se Rexon nalazila, radnica ju je odlučila posvojiti kada joj je bilo 17.

VEZANE VIJESTI
Monstrum s Paga koji je bacio djecu s balkona dobio 30 godina zatvora

Stvari su počele ići na bolje. Rexan je maturirala, udala se za oca svog djeteta. Liječila se od depresije i bila je u bolnici za psihičke bolesti. Kasnije je dobila još jedno dijete, međutim razvela se supruga.

“Imam nekoliko zaista dobrih prijatelja. Nova žena mojeg bivšeg supruga također mi je prijateljica koja mi puno pomaže i podupire me. Imam i terapijskog psa koji me smiruje kada imam napade panike”, kaže Rexan. U slobodno vrijeme pomaže u veterinarskoj klinici.

“Moji sinovi koji danas imaju 4 i 6 godina ne znaju mnogo o mojoj prošlosti. Znaju tek da sam bila siroče i da sam posvojena. Osnovala sam grupu potpore za osobe koji su prošle isto što i ja. Napokon sam prihvatila prošlost i sada živim u miru. Imam budućnost, svoje sinove, svoje životinje i svoju karijeru. To je sve o čemu sada razmišljam i govorim”, poručila je hrabra žena.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here