Jandroković: Zbog Vidović Krišto uvest ćemo obvezu nošenja maski

421
29.07.2020., Zagreb - Zastupnicima u Hrvatskom saboru podneseno je izvjesce o rezutatima hrvatskog predsjedanja Vijecem Europske unije. Karolina Vidovic Kristo Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković najavio je moguće uvođenje obveze nošenja zaštitnih maski u sabornici budući da zastupnica Domovinskog pokreta Karolina Vidović Krišto i dalje ne poštuje preporuke saborskog Predsjedništva o nošenju maski.

“Zamolio bih zastupnicu Vidović Krišto da stavi masku. Zato što smatram da niste solidarni sa svih ostalih 150 zastupnica i zastupnika, zato što ne poštujete preporuke državnih tijela niti preporuke Predsjedništva Hrvatskog sabora – ponovno vas molim da stavite masku”, apelirao je Jandroković na zastupnicu Vidović Krišto koja umjesto zaštitnom maskom usta prekriva maramom.

VEZANE VIJESTI
Sabor: Pernar zatražio legalizaciju marihuane

“U slučaju da to nećete učiniti, sazvat ću ponovno Predsjedništvo na kojem ćemo donijeti odluku da se više u sabornici neće moći biti bez zaštitne maske, to je obaveza koju imamo svi i molim da se toga držite”, kazao je Jandroković.

Saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto uporno odbija nositi zaštitnu masku u sabornici ustrajavajući da preporuka saborskog Predsjedništva o nošenju maski nije obavezna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here