Još jedan sastanak čelnika SMŽ sa Stožerom za obranu Rafinerije nafte Sisak

494

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić sa svojim zamjenicima Anitom Sinjeri – Ibrišević i Marinom Piletićem u četvrtak, 12. siječnja 2017. godine sastao se s predstavnicima Stožera za obranu Rafinerije nafte Sisak i očuvanje radnih mjesta na čelu s Predragom Sekulićem.

Župan Žinić je istaknuo da se s problemom očuvanja proizvodnje u sisačkoj Rafineriji nafte upoznao premijera i resorne ministre te da očekuje brzu i učinkovitu reakciju.
Predsjednik Stožera za obranu RNS Predrag Sekulić zahvalio je na podršci te istaknuo kako su članovi Stožera imali sastanak s Upravom INE na kojemu su uvjeravani kako nema plana za odvoz nafte iz sisačke za riječku Rafineriju.
„Nadamo se da do odvoza nafte neće doći, no Stožer će biti na oprezu i spreman na reakciju i blokadu odvoza nafte iz naše rafinerije“, rekao je Sekulić.
„Našu potporu imate, u tome nema dileme, za sve akcije koje su usmjerene na očuvanje proizvodnje i radnih mjesta. Činimo sve da se trenutačna situacija riješi na način da do prosvjeda i ne dođe“ naglasio je župan Žinić.

Foto: arhiva SMŽ

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime