Juniori Mladosti osvojili Ligu pet utakmica prije kraja Prvenstva

Nakon dugo vremena ponovno je jedna selekcija iz omladinskog pogona prva

78
Foto: Facebook Rad za naš Grad

Juniori NK Mladost, nakon 20 odigranih utakmica i pet prije kraja sezone, prvaci su u regularnom djelu Prvenstva. Nakon ogleda protiv Jaruna, koji je završio rezultatom 2:2, juniorsku momčad NK Mladost pozdravio je gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović i čestitao im na ovom ogromnom uspjehu:

Foto: Facebook Rad za naš Grad

„Kada smo radili jednu kvalitetnu strategiju, prije svega sporta, mogu reći da nije samo u pitanju nogomet nego svi oni koji su ovako napredni kao što je to nogomet jer nogomet je taj koji definitivno daje najviše rezultata, pogotovo što vidimo da su ti rezultati vidljivi na ovom zelenom terenu. Grad je dao sve od sebe da pokuša napraviti dobre uvjete koji su napravljeni prije svega u ovom pomoćnom terenu. S druge strane, mnoge selekcije u klubu su dobile priliku, ovo je jedan sportski, mali gigant grada Petrinje, sam stadion NK Mladost koji pokazuje i jedan sportski dnevni boravak. Veseli me da su tu uvijek uz svoju djecu roditelj i obitelj, a najviše smo dali značaj da pristup prema svakoj selekciji treba biti pedagoški. Zahvaljujem svim trenerima koji rade kao i na ovom prekrasnom rezultatu. Čestitam i hvala im što su izborili nešto što daje jednu stabilnost prvoj momčadi. Mi ćemo se uvijek osloniti kao Grad da imamo taj svoj potencijal kojeg trebamo crpiti, ali ne možemo ga crpiti ako nemamo kvalitetnih trenera, ako nemamo struku, ako nemamo pomoćnih terena i raditi ćemo još više na terenima.”

Dumbović je zahvalio cijeloj ekipi, svim selekcijama i cijelom stručnom timu koji o tome vodi brigu.

Foto: Facebook Rad za naš Grad

Trener juniorske momčadi NK Mladost Robert Perković osvrnuo se na dosadašnji dio prvenstva i stanje u momčadi: „Nakon 20 odigranih utakmica u regularnom djelu prvi smo iako imamo još za odigrati pet utakmica ne propuštamo priliku da proslavimo, nakon dugo vremena ponovno je jedna selekcija iz omladinskog pogona prva. Pohvalio bih igrače koji su se stvarno cijelu sezonu maksimalno posvetili treningu, bili su dobri, dobro smo radili i to nas je nagradilo prvim mjestom. Dalje nastavljamo u istom ritmu. Zahvalio bih svima u Klubu koji su nam omogućili ovakve uvjete za rad, imamo stvarno jako dobre uvjete za treću Hrvatsku nogometnu ligu i nadam se da ćemo napraviti nekoliko igrača i za prvu ekipu što je naravno i bit svih nas u omladinskom pogonu da što više igrača završi u seniorima.”

Foto: Facebook Rad za naš Grad

Perković je još jednom zahvalio svojim igračima, Klubu, upravi Kluba, gradonačelniku i svojim vjernim navijačima koji ih prate svaku utakmicu.“

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here