Kako su filmovi uništavali brakove…

Ponekad je dovoljna jedna scena

123

Filmovi! Ispunjeni maštom pa čak i kad se temelje na istinitim pričama, često dramatizirani za zabavu gledatelja. Ipak, svi primjetimo i osjetimo kada glumci i glumice pokazuju nevjerojatnu kemiju na ekranu. Nažalost, neke se pretvaraju u afere koje uništavaju brak barem jedog aktera.

Evo nekih primjera kad treći/treća nije bio/bila višak već naprotiv!

Humphrey Bogart bio je oženjen Mayom Methot. Bogart je bio prijatelj Lauren Bacall i zajedno su glumili u filmu “To have and have not”. „Znali smo da se stvari događaju. Imao je takav osmijeh koji još uvijek možete vidjeti na ekranu “, rekao je glumac Dan Seymour.
Mentalno nestabilna Methot očito je bio nesretna pa je Bogart na brzinu izbjegao nasilnu vezu i vjenčali se s Bacall s kojom je bio sve do svoje smrti 1957.

Clint Eastwood poznat je po svom playboyevskom ponašanju i jedan od najpoznatijih izleta imao je sa Sandrom Locke. Bio je oženjen Maggie Johnson i na kraju se od nje razveo. Kratko je živio s Locke prije nego što je okončao i tu vezu … na loš način.

VEZANE VIJESTI
23 NEVJEROJATNE TRANSFORMACIJE GLUMACA

Tom Cruise nije bio u dobrim odnosima sa suprugom Mimi Rogers kad je snimao „Days of thunder“. Sastao se s Nicole Kidman na setu i okončao brak s Rogers. No njegov brak s Kidmanom nije potrajao i završio je 11 godina kasnije 2001. godine.

Skandal Brada Pitta i Angeline Jolie vjerojatno je bio jedan od najpopularnijih kada se dogodio. Brad Pitt bio je u braku s Jennifer Aniston do 2005. godine, a mnogi su i dalje vjerovali da će se par jednog dana vratiti. Jolie je rekla, “Mislim da je stvarno trebalo da završimo pucanje, da shvatimo da bi to moglo značiti nešto više nego što smo ranije sebi dozvolili.” Pitt je također rekao da se zaljubio dok je snimao s Jolie.

VEZANE VIJESTI
LOS ANGELES: Brad Pitt ima novu ljubav!

Činilo se da su Marilyn Monroe i dramaturg Arthur Miller savršeni par i postali su dio istog projekta. No Monroe se sukobila sa suprugom jer je vidjela da su važne uloge dodijeljene samo muškarcima.

Daniel Craig i Rachel Weisz negirali su da je njihova romantična privlačnost započela u filmu „Dream house. Rachel je bila devet godina zajedno s redateljem Darrenom Aronofskyjem kada je upoznala Craiga. Sedam mjeseci nakon snimanja filma, njih dvoje su izašli u javnost i vjenčali se.

Ben Affleck je priznao da su se Jennifer Garner, koju je upoznao tijekom snimanja filma „Pearl Harbor“, i on zaljubili tijekom snimanja filma „Daredevil“. Bio je oženjen Jennifer Lopez i prekinuo je brak godinu dana nakon snimanja filma. U međuvremenu, iste je godine Jennifer Garner prekinula brak sa Scottom Foleyem. No njihov je brak završio 2018. godine i Affleck sada ima novu djevojku.

VEZANE VIJESTI
VELIKA GORICA Besplatne filmske projekcije za Dan žena

Elizabeth Taylor bila je udana za Eddieja Fishera, dok je Richard Burton bio sa Sybil Williams kada su njih dvoje glumili u “Kleopatri”. Njih dvojica su započeli s gužvom, a Taylor ga je nazvala “okrutnim i bjesomučnim”, dok ju je Richard nazvao “Miss Tits”. Ali kad je redatelj dao rez za njihov prvi poljubac na ekranu, nisu se mogli zaustaviti.

Njih dvoje su se razveli nakon što su se pojavile glasine o skandaloznom poljupcu, a vjenčali su se međusobno 1964. Razveli su se 1974., a ponovno su se okupili 1975., da bi brak prekinuli godinu dana kasnije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here