Kakva predaja oružja! Siščanka samo jednim pozivom policiji dala pune ruke posla

830

Građanka je policiji u Sisku dragovoljno predala 280 komada streljiva, jednu pušku rastavljenu u dijelovima, 400 grama TNT-a, 500 grama vojnog eksploziva i jednu minu. Slijedom kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, kojom je omogućena dragovoljna predaja svih ubojitih sredstava, neće snositi sankcije.

U protekla 24 sata na području Kutine, držanjem životinja bez nadzora, zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira za koje je prijavljen jedan počinitelj.

Na prometnicama je zabilježeno pet prometnih nesreća i to tri na području Kutine i dvije na području Siska. U po jednoj nesreći na području Kutine i Siska vozači su pobjegli s mjesta nesreće i još uvijek nisu pronađeni.

VEZANE VIJESTI
Prosvjednici nastavljaju s prosvjedom, župan šalje inspekciju

Policija je podnijela prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku protiv 25-godišnjaka kojeg se tereti da je u noći sa petka na subotu, 14./15. lipnja, u Sisku, iskoristio nepažnju 84-godišnjaka i ukrao mu torbicu u kojoj se nalazio novčanik s novcem, osobnim dokumentima i bankovnim karticama.

U razdoblju od 2. do 6. kolovoza, nepoznati je počinitelj u Sisku provalio u tri vagona vlasništva zagrebačke tvrtke koja služe kao skladište te ukrao više komada raznog alata. Od odgovorne osobe zaprimljena je kaznena prijava, a za počiniteljem se traga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here