KAMION ČISTOĆE PREGAZIO SVOG RADNIKA

2138

Kamion “Čistoće” jutros je oko 8.30 sati u Amerikanskoj ulici 41 u zagrebačkom naselju Odranski Obrež pregazio svog radnika, smetlara, prilikom odvoza otpada, doznaje se u PU zagrebačkoj.

“Zagrebački holding d.o.o i podružnica Čistoća izražavaju duboko žaljenje i sućut obitelji tragično stradalog radnika u Odranskom Obrežu. Do nesreće je došlo prilikom jutrošnjeg odvoza otpada, a istražne radnje vezano za ovaj događaj još su u tijeku.

Iako su sve nadležne službe odreagirale u najkraćem mogućem vremenskom roku, nažalost našem kolegi nije bilo pomoći. Zagrebački holding d.o.o i podružnica Čistoća poštuju sve zakonske propise vezano za zaštitu na radu, ali je, na žalost,  došlo do nesretnog događaja koji se nije mogao predvidjeti.

VEZANE VIJESTI
Suradnja Gline, Topuskog i Gvozda za čišći okoliš

Do utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okončanja istrage, radni zadaci nadležnih za vozni park podružnice Čistoća bit će dodijeljeni drugim zaposlenicima.

Zaposlenici Zagrebačkog holdinga d.o.o i podružnice Čistoća potreseni su ovim događajem te suosjećaju s obitelji stradalog. Radnicima koji su svjedočili nesreći bit će osigurana psihološka pomoć, a s obitelji preminulog smo u kontaktu te ćemo osigurati svu pomoć s naše strane”, stoji u priopćenju Odnosa s javnošću Zagrebačkog holdinga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here