Kebab je naziv za jela s ražnja ili roštilja s Bliskog istoka čiju osnovu čine janjetina, govedina ili piletina, razne vrste povrća i umaci. Meso za kebab obično se peče u okomito postavljenom ražnju koji se okreće.
Jedan takav, naoko sasvim običan kebab, postigao je cijenu od čak 8000 kuna, iako cijena varira ovisno o dodacima koji se koriste.
Glavni kuhar londonskog restorana koji ga priprema kaže kako njihov kebab vrijedi svake lipe obzirom da koriste samo najkvalitetnije meso Wagyu goveda, što je generički naziv za Kobeansku govedinu koja je na glasu kao najbolja govedina na svijetu. Kobeansko govedo postiže cijenu od cca 4000 kuna po kilogramu, tako da uzgajivači žive cijelu godinu od prodaje samo jednog goveda.
U kebab također idu samo najfinija ulja te talijanski ocat star čak 25 godina, čijih 10 ml stoji 1800 kuna.
Restoran Hazev ime je dobio prema dvije turske riječi ‘haz’ što znači užitak, te ‘ev’ koja označuje dom.