Klub SDP-a SMŽ bojkotira Županijsku skupštinu do isprike župana!

298

Klub SDP-a u Županijskoj skupštini Sisačko-moslavačke županije objavio je Priopćenje za javnost koje prenosimo u cijelosti.

Kada se okružite nedostojnim ljudima, kojima egzistencija ovisi isključivo o vama, o vašem hiru i raspoloženju, pa miljenicima dižete plaće u nebesa samo zato što vam svaki dan govore kako ste lijepi i supermoćni i najpametniji onda je logična posljedica da vas takav sustav prebaci. Upravo to se u četvrtak prije sjednice Skupštine Sisačko-moslavačke županije dogodilo županu sisačko-moslavačkom Ivanu Celjaku. Kada mu pažljivo pripremana turistička ophodnja ruševinama naše Županije nije upalila kao vrhunski PR kako je zamišljena župan Sunce je povjerovao u sve ono što mu podobnici i uhljebi svakodnevno govore te je pokazao tko je i što je. Pomislio je da su i oporbeni vijećnici u Skupštini SMŽ njegova privatna prćija s kojom se može ponašati kao s pripadnicima svog osobnog kruga te je vijećnicu, koja je izrazila stav cijele oporbe da PR prezentacije turističkog obilaska ruševina nisu i ne mogu biti tematska sjednica o obnovi, u maniri na koju je valjda inače navikao, ušutkao s riječima: MARŠ VAN!

Klub SDP-a oštro osuđuje i smatra neprihvatljivim pokazivanje pravog lica župana te izražavamo podršku vijećnici, koja ničime nije zaslužila takav tretman, kao niti bilo koje drugo ljudsko biće neovisno je li netko ovisan o županu Suncu ili ne. Klub SDP-a je napustio sjednicu Skupštine jer županova poruka se odnosila na sve nas i ne namjeravamo sudjelovati u nečemu gdje je službeni rječnik kavanski, onakav kakav se koristi nakon pete ili šeste runde.
Smatramo da je minimum za kakav takav nastavak skupštinskog rada da se župan ispriča, no svjesni smo da njegov neumjereni ego to nije u stanju.

Predsjednik kluba zastupnika SDP-a u Županijskoj skupštini Sisačko-moslavačkoj županiji
Daniel Berdais

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime