VELIKA FOTO I VIDEO GALERIJA Koncert Thompsona povodom Dana Udruge policije branitelja Jastrebarsko

Koncert Marka Perkovića Thompsona jedan je od najbolje organiziranih događaja koji je ekipa Radio Televizije Banovina imala prilike pratiti.

3822

U povodu Dana Udruge policije branitelja Jastrebarsko danas, 8. lipnja, upriličen je prigodni program obilježavanja koji je završio koncertom pjevača Marka Perkovića Thompsona na NK Mladost u Klinča Selima.

Program obilježavanja započeo je organiziranim polaskom iz Klinča Sela u Jastrebarsko do Križa svim žrtvama rata kojeg su predvodili motociklisti. Kod spomen obilježja “Nevinoj patnji hrvatskih žrtava svih ratova” počast su odale obitelji poginulih hrvatskih branitelja, predstavnici Udruge policije branitelja Jastrebarskog na čelu s predsjednikom Berislavom Gregorićem, saborski zastupnici, hrvatski generali, predstavnici lokalne vlasti Jastrebarskog, Klinča Sela, Pisarovine i Krašića, pjevač Marko Perković Thompson, članovi moto-klubova i kulturno umjetničkih društava te Svetojanske mažoretkinje i Kuburaška udruga Okić.

VEZANE VIJESTI
DAN JASTREBARSKOG Uskoro obnova dvorca Erdödy

Molitvu je predvodio vlč. Stjepan Rožanković, župnik Jasterbarski i dekan Jastrebarskog dekanata.

Okupljeni su se nakon polaganja vijenaca i paljenja svijeća te svete mise uputili na igralište NK Mladost na kojem je u 21 sat započeo koncert Marka Perkovića Thompsona.

GALERIJA S KONCERTA MARKA PERKOVIĆA THOMPSONA

GALERIJA PROGRAMA OBILJEŽAVANJA DANA UDRUGE POLICIJE BRANITELJA JASTREBARSKO

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here