Kostelić četvrti nakon slaloma, Zrnčić-Dim na 11. mjestu

138

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić nalazi se na četvrtom mjestu nakon slaloma alpske kombinacije u francuskom Chamonixu, dok je Natko Zrnčić-Dim na 11. poziciji uoči spusta koji je na rasporedu u 14 sati.

Kostelić je slalom prošao u vremenu 43,73 sekunde zaostavši za prvoplasiranim Francuzom Alexisom Pinturaultom 1,18 sekunde. Drugo i treće mjesto također su zauzeli Francuzi – Thomas Mermillod-Blondin sa 36 stotinki sekunde zaostatka, te Victor Muffat-Jeandet sa 37 stotinki sekunde zaostatka. Natko Zrnčić-Dim je osvojio 11. mjesto sa 2,15 sekundi zaostatka. Naš treći predstavnik Max Ullrich je zauzeo 41. mjesto sa 4,54 sekunde zaostatka.

Kostelić je ove sezone najbolji rezultat u kombinaciji ostvario u Wengenu gdje je zauzeo 24. mjesto, dok u Kitzbuhelu nije nastupio. Zrnčić-Dim je u Wengenu osvojio 11. mjesto, a u Kutzbuhelu je bio 18.
Podsjetimo, Chamonix je mjesto koje Ivica i Natko posebno pamte jer su 2011. zajedno stajali na postolju kombinacije. Ivica je bio prvi, a Natko drugi.
Spust je na rasporedu u 14.00 sati.
Izvor: Hina
Foto: FaH
Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here