KRAVARSKO Informativna radionica za mlade poljoprivrednike

Otvoren je 4. LAG Natječaj za tip operacije 1.1.2 "Potpora mladim poljoprivrednicima"

152

Informativna radionica za sve potencijalne prijavitelje na 4. LAG Natječaj za tip operacije 1.1.2 “Potpora mladim poljoprivrednicima” održat će se u srijedu, 15. siječnja 2020. u 17:00 sati u Vijećnici Općine Kravarsko.

Predmet Poziva: dodjela potpore mladim poljoprivrednicima koji postaju nositelji/odgovorne osobe poljoprivrednih gospodarstava za početak poslovanja, koji imaju prebivalište, a u slučaju trgovačkog društva ili obrta sjedište na području LAG-a Vallis Colapis.

Raspoloživa sredstva: 1.111.875,00 HRK

Potpora korisniku kojem će poljoprivreda biti glavno zanimanje i koji će biti obveznik socijalnih doprinosa Republike Hrvatske (mirovinsko i zdrastveno osiguranje) po osnovi poljoprivrede u skladu s nacionalnim zakonodavstvom najmanje pet godina nakon konačne isplate iznosi 370.625,00 HRK.

VEZANE VIJESTI
KRAVARSKO Koncert u čast hrvatskim braniteljima

Potpora korisniku kojem poljoprivreda neće biti glavno zanimanje i koji neće biti obveznik socijalnih doprinosa po osnovi poljoprivrede iznosi 148.250,00 HRK.

Potencijalni korisnici: mladi poljoprivrednici nositelji/odgovorne osobe u obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu ili obrtu registriranom za obavljanje poljoprivredne djelatnosti ili trgovačkom društvu registriranom za obavljanje poljoprivredne djelatnosti (isključujući trgovačka društva čiji su osnivači i vlasnici javnopravna tijela) isključivo ako je vlasnik najmanje 50% temeljnog kapitala u trenutku podnošenja Zahtjeva za potporu i dalje u razdoblju od najmanje pet godina od konačne isplate potpore.

VEZANE VIJESTI
Linije 371 i 372 spojene u jednu kružnu liniju

Rok za podnošenje Zahtjeva za potporu je od 20. siječnja 2020. do 24. veljače 2020.

Više informacija saznajte na informativnoj radionici za sve potencijalne prijavitelje koja će se održat u srijedu, 15.01.2020.g. u Općini Kravarsko (Općinska vijećnica, Trg Stjepana Radića 1, 10413 Kravarsko) u 17:00 sati.

Tekst Natječaja i popratnu dokumentaciju možete preuzeti na sljedećem linku: Natječaj za tip operacije 1.1.2 “Potpora mladim poljoprivrednicima”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here