KUD Kravarsko poziva na besplatnu tamburašku radionicu

Koja su tri najvažnija dijela tambure, kako staviti žice na instrument, kako držati tamburu...? Sve to, ali i još više, saznajte na radionici KUD-a Kravarsko!

406
Facebook KUD Kravarsko

KUD “Kravarsko” u četvrtak, 29. listopada 2020. s početkom u 19 sati, u Domu kulture Kravarsko organizira tamburašku radionicu.

„Dragi pajdaši i pajdašice, virtuozi, tamburaši te svi oni koji će tek to postati, upoznajte sva tri najvažnija dijela tambure: tijelo, žice i duša. Naučite s nama kako staviti žice na instrument, držati tamburu i trzalicu, kako gladiti strune, dobiti žuljeve, kako se zajedno s instrumentom veseliti ili tugovati… Ulaz je slobodan, budite nam dobrodošli!“, poručuju iz KUD-a.

Naime, na području Općine Kravarsko provodi se projekt Pokrenimo KOK! (kulturu u Općini Kravarsko) kojim se želi omogućiti mještanima općine Kravarsko pristup socijalnim, kulturnim, obrazovnim i gospodarskim sadržajima i aktivnostima.

U sklopu projekta već su održane brojne besplatne radionice!

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Nositelj projekta Pokrenimo KOK! UP.04,2.1.07.0076 je Udruga PET PLUS , a partneri su LAG Vallis Colapis, KUD “Kravarsko”, Udruga umirovljenika općine Kravarsko i Općina Kravarsko.

Zbog trenutne epidemiološke situacije, svi polaznici radionice su dužni imati zaštitne maske i pridržavati se propisanih mjera.

#PokrenimoKOK!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here