Kupujmo lokalno sada i putem web-shopa

240 proizvoda od više od 100 lokalnih proizvođača na www.kupujmo-lokalno.hr/shop/

993

Kako bi žiteljima Sisačko-moslavačke županije, ali i šire olakšali nabavu domaćih proizvoda s područja županije, otvoren je web – shop Pun ceker koji na adresi www.kupujmo-lokalno.hr/shop/ nudi proizvode više od 100 lokalnih OPG-ova.

Simbolično je web – shop u trgovini Pun ceker u sisačkoj Rimskoj ulici pokrenuo župan Ivo Žinić koji je tom prigodom podsjetio kako je županijski projekt Kupujmo lokalno krenuo u ožujku 2014. otvaranjem trgovina Pun ceker u kojima se kupcima nude domaći proizvodi lokalnih proizvođača s područja čitave županije.

„Danas pokrećemo web – shop u kojem će svi stanovnici naše županije, ali i čitave Hrvatske moći nabaviti trenutno 240 proizvoda, u fazi učitavanja je još 400 proizvoda, a ukupno imamo 1143 različita proizvoda. Ovdje je dio asortimana. Imamo tri trgovine, u Sisku, Kutini i Novskoj, a cilj nam je proširiti prodaju i otvoriti trgovinu i u Zagrebu. To su sve isključivo proizvodi naših OPG-ova, naših poljoprivrednih proizvođača. To su gotovi, zapakirani proizvodi. Želimo tu prodaju unaprijediti putem web – shopa, ušli smo i u sustav e-kupi. Reći ću i jednu inovaciju o kojoj razmišljamo, a to je prodaja putem dronova na području Siska. Zvuči nevjerojatno, no to je nešto što je budućnost i mi pokušavamo napraviti pilot projekt. Također, razmišljamo i o mreži prodaje putem automata. Većina ovih proizvoda je ekološka, od meda i mednih prerađevina, vina, rakija, likera, džemova itd. Ponosimo se s puno proizvoda, no onaj koji ćemo pokušati brendirati je škrlet, naša autohtona sorta vina koja se proizvodi isključivo na prostoru naše županije“, kazao je Žinić.

Za kupce s područja Siska, dostava iz web – shopa „Pun ceker-kupujmo lokalno“ je besplatna, a isporuka je u roku od 48 sati od narudžbe.

Dodajmo kako su otvorenju web – shopa prisustvovali i članovi Zbora turističkih novinara te Zbora novinara za okoliš Hrvatskog novinarskog društva koji, u sklopu projekta „Baština Banovine očima novinara“ u organizaciji županijskog Ogranka HND-a, borave u posjetu Sisačko – moslavačkoj županiji.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here