LEKENIK Isplata božićnice umirovljenicima od 6. prosinca

Općina će isplaćivati božićnice do 17.12.

423

Jednokratna prigodna novčana pomoć umirovljenicima sa mirovinama  do 1.500 kuna i platnog razreda od 1.500,01-3.000,00 kuna te korisnicima novčane naknade za nezaposlene hrvatske branitelje i korisnicima ZMNCZS Općina Lekenik će isplaćivati božićnice u razdoblju od 6.12. do 17.12. 2021. godine.

Isplata će se obavljati u gotovini u prostoru bivše OTP banke, Zagrebačka 77A u Lekeniku u vremenu od 9-12 sati uz predočenje osobne iskaznice i uvjet da imaju prebivalište na području općine Lekenik, da se umirovljenici nalaze na popisu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje u odgovarajućem platnom razredu. Umirovljenici koji se ne nalaze na popisu mirovinskog moraju visinu mirovine dokazati Potvrdom HZMO ili zadnjim odreskom/izvodom mirovine  Nezaposleni hrvatski branitelji božićnicu će moći podignuti uz Potvrdu izdanu od  Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i branitelje Sisačko-moslavačke županije, Stjepana i A. Radića 24 Sisak te predočenje  osobne iskaznice, dok će korisnici zajamčene minimalne naknade božićnicu primiti prema popisu Centra od mjeseca studenog na tekući račun.

Zbog epidemioloških mjera koje su na snazi pri dolasku je obvezno nositi masku i kod čekanja u redu držati propisani razmak, imati pripremljenu EU digitalnu Covid potvrdu, osobnu iskaznicu i drugu potrebnu dokumentaciju te preporučamo da ponesete svoju kemijsku olovku, a sve kako bi isplate što brže tekle.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime