LIPOVLJANI: Krađa ribe na ribnjaku

U protekla 24 sata, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježena su tri kaznena djela, od kojih je jedno počinio nepoznati počinitelj...

259

U protekla 24 sata, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježena su tri kaznena djela, od kojih je jedno počinio nepoznati počinitelj. Po jedno kazneno djelo počinjeno je na području Siska, Petrinje i Novske, a evidentirane su dvije prijetnje i jedna krađa.

Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća s materijalnom štetom. Tri nesreće dogodile su se na području Siska, a po jedna na području Kutine i Novske. U jednoj nesreći na području Siska vozač je pobjegao s mjesta događaja, ali je naknadno pronađen.

Policiji u Novskoj, građanin je dragovoljno predao pušku s glatkom cijevi, te slijedom kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, kojom je omogućena dragovoljna predaja svih vrsta ubojitih sredstava, neće snositi sankcije.

VEZANE VIJESTI
Zagrebačka županija nastavlja provoditi preventivni program ranog otkrivanja zloćudnih tumora kože

Krađa ribe na ribnjaku u Lipovljanima

U noći s utorka na srijedu, 12./13. veljače, na ribnjaku u Lipovljanima nepoznati počinitelj je postavio mreže, u koje se uhvatilo 70-ak komada ribe. Ribu su preuzeli djelatnici ribnjaka, od odgovorne osobe je zaprimljena kaznena prijava zbog krađe u pokušaju, a za počiniteljem se intenzivno traga.

Voliš kuhati?
Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here