LIPOVLJANI: Krađa ribe na ribnjaku

U protekla 24 sata, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježena su tri kaznena djela, od kojih je jedno počinio nepoznati počinitelj...

287

U protekla 24 sata, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježena su tri kaznena djela, od kojih je jedno počinio nepoznati počinitelj. Po jedno kazneno djelo počinjeno je na području Siska, Petrinje i Novske, a evidentirane su dvije prijetnje i jedna krađa.

Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća s materijalnom štetom. Tri nesreće dogodile su se na području Siska, a po jedna na području Kutine i Novske. U jednoj nesreći na području Siska vozač je pobjegao s mjesta događaja, ali je naknadno pronađen.

VEZANE VIJESTI
SISAK Osumnjičen za krađu bakrenog užeta

Policiji u Novskoj, građanin je dragovoljno predao pušku s glatkom cijevi, te slijedom kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, kojom je omogućena dragovoljna predaja svih vrsta ubojitih sredstava, neće snositi sankcije.

Krađa ribe na ribnjaku u Lipovljanima

U noći s utorka na srijedu, 12./13. veljače, na ribnjaku u Lipovljanima nepoznati počinitelj je postavio mreže, u koje se uhvatilo 70-ak komada ribe. Ribu su preuzeli djelatnici ribnjaka, od odgovorne osobe je zaprimljena kaznena prijava zbog krađe u pokušaju, a za počiniteljem se intenzivno traga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here