Lječilište Topusko dobilo najmoderniju hidroterapiju, a iz SMŽ stižu dobre vijesti i za mlade obitelji

1135

Za mnoge najbolja termalna voda u Hrvatskoj dobila je i najmoderniju i najljepšu hidroterapiju. Lječilište Topusko od danas ima novi prostor za pacijente i goste, a dobre vijesti stižu i za mlade obitelji s troje ili više djece koje će posjetiti Top-Terme i Lječilište Topusko.

Najmoderniju hidroterapiju u Republici Hrvatskoj dobilo je danas Lječilište Topusko. Brojni pacijenti i djelatnici sada će tako najbolju termalnu vodu koristiti u novom prostoru, uređenom po najsuvremenijim i najboljim standardima, a sve u cilju poboljšanja usluga liječenja Lječilišta Topusko, kaže sisačko-moslavački župan Ivo Žinić koji je otvorio novi prostor hidroterapije.

VEZANE VIJESTI
U Općini Jasenovac otvoreno 1800 metara rekonstruirane ceste

Ravnatelj Lječilišta Topusko Domagoj Mosler kaže kako je ovo rezultat dugogodišnjeg ulaganja.

I za kraj, još jedna dobra vijest, i to za mlade obitelji s troje i više djece. Naime, Sisačko-moslavačka županija već provodi određene mjere kojima je cilj postaknuti ostanak mladih obitelji na ovim područjima pa ih za svako treće rođeno dijete subvencionira s 2. 500 kuna. Danas je župan Ivo Žinić prvi put javno najavio još jednu sličnu mjeru, a vezanu uz usluge Top-Termi i Lječilišta Topusko.

VEZANE VIJESTI
Župan Žinić reagirao na prosvjede ispred sisačke Rafinerije

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here