Lokalni nogometni klubovi ponovno na meti pljačkaša!

986

Nakon što su proteklog vikenda opljačkane prostorije nogometnih klubova u Topolovcu i mjestu Sela, na meti lopova ovog vikenda našao se i klub u Šartovcu.

Naime, policiji je prijavljena provala u prostorije nogometnog kluba u mjestu Šartovac, na kutinskom  području, u koje je nepoznati počinitelj provalio sa subote na nedjelju, 5./6. listopada i ukrao traktorsku kosilicu. Odgovorna osoba oštećenog kluba, od koje je zaprimljena kaznena prijava, štetu procjenjuje na oko 10.000 kuna.

Opljačkani i nogometni klubovi u Topolovcu i mjestu Sela

VEZANE VIJESTI
Mladići po Kutini krali meso

U noći s petka na subotu, 27./28. rujna u mjestu Topolovac, Grad Sisak, nepoznati počinitelj provalio je u prostorije nogometnog kluba i ukrao dva motorna trimera i razni alat. Odgovorna osoba oštećenog kluba, od koje je zaprimljena kaznena prijava, štetu procjenjuje na oko 10.000 kuna.

Policiji je prijavljena i provala u prostorije nogometnog kluba u mjestu Sela, na sisačkom području, u koje je nepoznati počinitelj provalio s petka na subotu, 27./28. rujna i ukrao samohodnu traktorsku kosilicu, sokove i zvučnik. Odgovorna osoba oštećenog kluba, od koje je zaprimljena kaznena prijava, štetu procjenjuje na oko 10.000 kuna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here