mateja-f

Studentica Mateja Feljan rođena je 28. rujna 1991. godine i znatiželjna od djetinjstva s pisanjem prvih priča počela je još u osnovnoj školi. Pohađala je novinarsku grupu u kojoj se zaljubila u novinarstvo i na to gleda kao na preteču ‘pravom’ novinarskom poslu koji sada radi.

Kao novinarka pridružila se timu Radiotelevizije Banovine 2014. godine od kada radi kao urednica na Portalu Banovine.

“Pišem od kada znam za sebe, jedino što se tijekom godina promjenilo su likovi o kojima pišem. Novinarski poziv nosim u sebi od najranijeg djetinjstva, dio je mene i onog što jesam. Oduvijek sam bila komunikativna, znatiželjna, ali i socijalno osjetljiva, stoga je posao koji radim bio logičan slijed umom, ali i srcem. Pisanje je za mene jako važno, kroz retke svojih tekstova nastojim ukazati na aktualna pitanja društva, informirati, ali i uveseljavati čitatelje zanimljivostima.Mateja feljan

Ipak, posebno mjesto zauzima ljubav prema tradiciji i tradicionalnom pa se kroz Portal i eter radija često provuku priče, recepti ili pak mudri savjeti naših baka. Svakodnevno upoznajem nove ljude, slušam živopisne priče, vidim svijet iz šire perspektive što me nadahnjuje. Uživam u radu, rastem iz dana u dan i svakako ću nastaviti razvijati karijeru u ovom plemenitom zanimanju.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here