Milenijsko čitanje bajki u SOS Dječjem selu Lekenik

Neprekidno čitanje bajki i ove godine trajat će 24 sata

467

Tradicionalna književna manifestacija Milenijsko čitanje bajki, u svom jedanaestom izdanju, bit će održano u SOS Dječjem selu Lekenik, od podneva u četvrtak, 14. studenog pa sve do 12 sati u petak, 15. studenog.

Neprekidno će se čitati bajke i pripovijetke za djecu, a osim djece i zaposlenika SOS Dječjeg sela, sudjelovat će i brojni prijatelji mali i veliki, koje pozivamo da svojim čitanjem ispune srca djece te provedu ugodno vrijeme u druženju uz slikovnice i knjige, koje će nas odvesti u veseli dječji svijet.

U sklopu ovogodišnje manifestacije bit će predstavljene slikovnice za djecu predškolskog i školskog uzrasta, čiji su autori književnik Rusmir Agačević i akademski kipar Dejan Pranjković. Voditelj Dramske radionice SOS Dječjeg sela Lekenik, Rusmir Agačević predstavit će slikovnice Bon-ton za đake prvake – o lijepom ponašanju, Potomci zmajeva iz naših krajeva – o domaćim životinjama, Bez alata nema zanata – o raznim zanimanjima i Vilenjaci dobri znanci – o zaštiti čovjekove okoline.

Kao i proteklih godina, putem poslanih video materijala, pridružit će nam se i djeca iz udaljenih krajeva svijeta, osobe iz kulturnog, sportskog i gospodarskog života, prijatelji i donatori SOS Dječjeg sela.

Manifestacija će se odvijati u Društvenom centru Hermanna Gmeinera u SOS Dječjem selu Lekenik (Ulica Hermanna Gmainera 1, Lekenik).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here