Miroslav Škoro potvrdio- ide u utrku za predsjednika!

344

Glazbenik, profesor i nekadašnji saborski zastupnik Miroslav Škoro kandidirat će se za hrvatskog predsjednika, objavio je Večernji list pozivajući se na Škori bliske izvore.

Škoro bi, prema pisanjima, u predsjedničku utrku trebao ući kao nezavisni kandidat, međutim neće odbiti podršku pojedinih političkih stranaka ili koalicija, no, navodi se, neće surađivati niti s ekstremno lijevim niti ekstremno desnim političkim opcijama. Tim potezom bi opovrgnuo ranije medijske napise o tome kako je on zapravo “projekt desnice”, odnosno bivšeg predsjedničinog savjetnika Mate Radeljića i novinara Velimira Bujanca.

VEZANE VIJESTI
Škoro tvrdi kako ima dokaze da se njime bave tajne službe

Zasad je poznato kako se u navodnoj kampanji neće baviti “ustašama” i “partizanima” već budućnošću Hrvatske te se zalagati za promjene u društvu.

Kampanju će, kako doznaje Večernji list, sam financirati, a prva suradnica bit će mu sestra Vesna Vučemilović, po struci doktorica ekonomskih znanosti, kao i Škoro.

Škoro bi svoju kampanju trebao najaviti do kraja tjedna.

Ukoliko se ovi napisi pokažu točnima i Škoro uđe u predsjedničku utrku, bit će ovo vrlo zanimljivi i neizvjesni izbori uzme li se u obzir i pomalo iznenadna kandidatura jakog lijevog kandidata Zorana Milanovića. I Škoro i Milanović svojom bi kandidaturom mogli pomrsiti planove jakoj HDZ-ovoj infrastrukturi.

VEZANE VIJESTI
PRIJENOS UŽIVO- Sučeljavanje svih jedanaestoro predsjedničkih kandidata

Foto: službena Facebook stranica Miroslav Škoro

ANKETA 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here