Mlada mama Antonija iz Velike Gorice oduševila prezentacijom Turopolja na Večeri za 5!

4579

Mlada majka Antonija Cavrić (22) iz Velike Gorice, točnije Kurilovca, sinoć je čari domaće kuhinje, kao i svoje zavidno kulinarsko umijeće, pokazala u RTL-ovom showu “Večera za 5 na selu”.

Vrijedna Antonija natjecatelje je dočekala odjevena u turopoljsku narodnu nošnju, prigodno uz čašicu domaće žestice. Nakon što su nazdravili došlo je i vrijeme za kušanje domaćih specijaliteta!

Screenshot RTL

Za predjelo je Antonija zamijesila štrukle, za glavno jelo skuhala je juneći gulaš s njokima, a za desert je poslužila “Šumsku vilu”. Ovako bogatog menija ne bi se posramile ni mnogo iskusnije domaćice, a kako je riječ o 22-godišnjakinji koja vrijedno drži do tradicije, možemo sa sigurnošću u ime svojih sugrađana reći kako je na najljepši mogući način predstavila ljepote i okuse Turopolja.

Screenshot RTL

Moramo napomenuti kako je u pomnoj dekoraciji stola mami Antoniji pomogao maleni Leon, jedan od dvojice sinova, a atmosferu nakon večere dodatno su “začinili” dečki iz tamburaškog sastava Katarza!

Iako bodovno nije prešla u vodstvo, to nije umanjilo odlično raspoloženje cjelokupne večere, pa Antonija draga, za nas si napravila večeru za 10!

Screenshot RTL
Screenshot RTL

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime