Moderno uređeno i opremljeno… „kao u apoteci”!

Kompletno obnovljena i modernizirana ljekarna u Kranjčevićevoj u Sisku pridonijet će boljoj kvaliteti usluge

1310

Jedna od ljekarni županijske ustanove Gradskih ljekarni Sisak, ona u Kranjčevićevoj ulici u Sisku, kompletno je obnovljena i modernizirana što će pridonijeti boljoj kvaliteti usluge za njene brojne korisnike.

Istaknuo je to 17. srpnja tijekom obilaska novo uređene ljekarne ravnatelj Gradskih ljekarni Sisak Darko Srbljanin naglasivši kako ova ustanova obavlja ljekarničku djelatnost na osam lokacija, četiri u gradu Sisku te po jednoj u Lekeniku, Hrvatskoj Dubici, Sunji i Jasenovcu. Ove godine obilježavaju 30 godina rada, a trenutno zapošljavaju ukupno 37 djelatnika.

“Ova investicija nije jedino ulaganje Gradskih ljekarnih Sisak. Naime, početkom godine obnovili smo kompletnu informatičku podršku za sve ljekarničke jedinice i osigurali opremu za serijalizaciju ljekova, tako da u Gradskim ljekarnama Sisak je nultna stopa mogućnosti izdavanje krivotvorenog lijeka, kojih nažalost sve više i više ima. Ovim putem htio bi zahvaliti svim djelatnicima Gradskih ljekarni Sisak na predanom i dobrom radu koji nam je osigurao rezultate koji nam daju mogućnost da i dalje ulažemo u ljekarničke djelatnosti.”

Obnovljenu ljekarnu  sa svojim je suradnicima obišao sisačko-moslavački župan Ivo Žinić. Pohvalivši rad Gradskih ljekarni Sisak za koje je ustvrdio kako posluju jako dobro zahvaljujući kvalitetnom osoblju i vodstvu ustanove, župan je najavio kako će nastojati obnoviti i ostale tri ljekarne u Sisku.

“Ja sam sretan, kao i ravnatelj, a vjerujem još više su sretni naši djelatnici, naši magistri, ali i ostalo osoblje Gradskih ljekarni Sisak što smo dobili jedan prekrasan prostor. Ponovit ću, ovo je upravo onako kako to treba biti – kao u apoteci: moderno uređeno i moderno opremljeno. Stanovnici Grada Siska dobit će jedan prostor, jednu ljekarnu koja će, uvjeren sam, dobro poslovati, kao što dobro posluju sve naše ljekarne. Imamo mogućnost ulaganja u prostore. Ukupna ulaganja u opremu i prostor ove ljekarne su u visini od 550 tisuća kuna. Dakle, ulaganja nisu mala, ali bit će tu još dodatnih ulaganja na jesen kada ćemo i urediti pročelje ovog objekta pa će na neki način i Grad Sisak imati od toga koristi, jer dobit će jednu prekrasno uređenu zgradu”.

Osim što će građani u novo obnovljenoj  ljekarni imati bolju i kvalitetniju uslugu, moći će dobiti i stručnu pomoć te savjete djelatnika, a ljekarna sada nudi i stanicu za provjeru zdravlja te novitet – proizvode i savjete za aromaterapiju.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime