Nabavljeno neophodno kombi vozilo za SPK Petrinia

Vrijednost nabavljenog vozila iznosi 243.319,71 kune

1521

U sklopu Projekta „Plesnim korakom do zdravlja i veselja“ Sportski plesni klub Petrinia nabavio je novo kombi vozilo.

Predsjednica Sportskog plesnog kluba Petrinia Natalija Antić Bjelac podsjetila je da je projekt sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. te da je jedan od 14 ugovorenih projekata kojemu je ukupna vrijednost 1.434.041,70 kuna i kojega u 100% iznosu financira Europski socijalni fond.

“To je jedan od projekata iz Intervencijskog plana Grada Petrinje i ovom prigodom zahvaljujem zato našem Gradu i gradonačelniku Darinku Dumboviću koji su potencirali ovaj Intervencijski plan jer ovo je velika pomoć nama svima koji u ovom gradu radimo kroz udruge, naročito kroz rad s djecom, da bismo im pružili neke nove mogućnosti. Partneri na ovom projektu Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije, Dom za starije i nemoćne osobe Petrinja i Grad Petrinja, a Projekt traje 36 mjeseci.”

Partner na ovom projektu je Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije čija je izvršna direktorica Aleksandra Milković istaknula kako Udruga i sama provodi projekte u sklopu Intervencijskog plana i s velikim zadovoljstvom prihvaća sve pozive na partnerstvo:

„Možemo izraziti zadovoljstvo što smo partneri Plesnom klubu Petrinia iz jednog prostog razloga zato što smo mi uvijek orijentirani na rješavanje problematike osoba s invaliditetom, pružanje psihosocijalne podrške i rješavanje gorućih pitanja koje oni imaju vezano za svoj svakodnevni život i za svoje zdravstvene i socijalne-društvene potrebe i često onda zaboravljamo da su i oni samo obični ljudi i da im treba zabava. Mi na ovaj projekt gledamo kao na jednu dodanu vrijednost koju možemo ponuditi našim korisnicima u slobodnim sportsko-rekreativnim i zabavnim aktivnostima i veselimo se skorom početku plesnih radionica.”

Vrijednost nabavljenog vozila u sklopu Projekta koji traje do 6. veljače 2023. godine, iznosi 243.319,71 kune. Riječ je o putničkom vozilu sa osam sjedala i riječ je o “long”, odnosno produženoj verziji, što će Klubu koristiti kako bi im stala sva oprema koja je neophodna plesačima da bi sudjelovali na brojnim natjecanjima.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime