Najavljen “Dan run 2017.”

798

Proljeće je vrijeme događaja “Dan run”: jednodnevnog edukativno-rekreacijskog boravka u prirodi Zrinske gore organiziranog za djecu i mladež osnovnih i srednjih škola te sportskih klubova. “Dan run 2017.” će biti održan u subotu 22. travnja kao dio svjetskog obilježavanja Dana Planeta Zemlje. Povodom toga, manifestaciju je najavio i predstavio gradonačelniku Grada Petrinje Vjekoslav Kušan, autor projekta.

Kušan se u ime inicijativnog kruga zahvalio Gradu Petrinji, gradonačelniku Dumboviću i gospođi Ivanki  Držaj iz Turističke zajednice Grada Petrinje na pružanju podrške od prvoga dana nastanka same ideje. Gradonačelnik Dumbović potvrdio je da je od početka upoznat s projektom:

Pokrenimo se 22. travnja i čuvajmo naš planet, pozvao je Dumbović.
Inicijativni krug posebno se zahvalio Komunalcu Grada Petrinje i gospodinu Vladi Lovrekoviću, koji se iznimno puno angažirao u cijeloj priči, te dao i dio svog zemljišta.U sportsko-izletničkom parku Čuntić bit će cross trčanje kao dio trkačkih disciplina, a natjecat će se djeca i odrasli podijeljeni u kategorije: baby kros, limačice i limači, kadetkinje i kadeti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime