Niti nakon 12 dana potrage nema traga nestalom Švicarcu

612

Nastavljena je potraga za švicarskim državljaninom Adolfom Huslerom koji je nestao prije 12 dana na Konavoskim brdima, dok policija provjerava njegove financijske podatke, doznaje se od pročelnika dubrovačkog HGSS-a  Zorana Čabrila.

Nestanak 49-godišnjeg Švicarca, iskusnog planinara, prijavila je 28. srpnja oko 20 sati njegova supruga. Danas, dvanaestog dana potraga se odvija nešto smanjenim intenzitetom.

P-H20160803001640”U kontaktu smo s rodbinom, a jedan nećak je i došao ovamo. Nema rezultata još uvijek, a aktivnosti se nastavljaju smanjenim intenzitetom. Potraga je otvorena do nekih rezultata, bilo je slučajeva da se neki elementi pronađu i pet godina od nestanka pa se onda potraga ponovno intenzivnije nastavi. Sada je više na aktivnostima policije, provjeravaju njegove bankovne kartice, police osiguranja i slično”, rekao je Čabrilo.

VEZANE VIJESTI
Dijelovi Sisačko-moslavačke županije sutra bez struje

Dodaje kako je bilo dojava građana, no ti tragovi nisu dali rezultata.

Prema podacima objavljenim u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, 49-godišnji Adolf Husler je iz mjesta Niederuzwil u Švicarskoj. U vrijeme nestanka bio je odjeven u bež ili narančastu majicu, plave kratke hlače i smeđe sandale, slabije je tjelesne građe.

Husler je nestao nakon što se poslije ručka na Konavoskim brdima uputio prema hotelu Epidaurus u Cavtatu u kojem je odsjeo.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here