Nakon velikog uspjeha prve, Gordana Ross najavljuje drugu knjigu

Blogerica Gordana Ross predstavila svoje planove za budućnost gradonačelniku Darinku Dumboviću

556

Petrinjka Gordana Ross blogerica je koja već duže vrijeme nasmijava, veseli i ispunjava čitatelje nizom zanimljivih, duhovitih, zabavnih, ali i emotivnih tekstova, koji se mogu pročitati na Facebook stranici „Moje riječi, moji snovi“.

U drugoj polovici listopada prošle godine predstavila je svoju prvu zbirku priča pod nazivom „Dobro, kome ja pričam?“, a veliki uspjeh zbirke i odlične reakcije prepoznao je i gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović, koji je upriličio prijam autorice: „Drago mi je što smo u Gradu našli vremena za Vas, jer ste kroz tu jednu priču i promociju svoje knjige u Hrvatskom domu dali jednu novu dimenziju grada kako se u svakome od nas krije nešto što je posebno. Zato ste Vi posebni i odlučio sam u novoj godini, kada imamo nove početke, reći javnosti koliko imamo talenata. Nakon toga pojavi se Gordana Ross sa svojom knjigom „Dobro, kome ja to pričam?“. To je stara priča kod nas koji smo stariji, jer smo uvijek dobivali neku opasku u stilu „pa dobro, kome ja to pričam?“.

Gordana Ross zahvalila je gradonačelniku na prijamu i najavila drugu knjigu, za koju već sada priprema priče: „Radit ćemo drugu, naravno! Trenutno sam bazirana na promocije, nadam se uskoro promocijama u Sisku i možda još kojoj u Zagrebu, na ljeto Korčula i možda Makarska. Planiram svašta, ali će ih biti još. Neizmjerno mi je drago da sam danas ovdje i da imam podršku Grada. Drago mi je da ste bili na promociji, puno ljudi lijepo reagira i hoću još knjiga.“

Gradonačelnik je obećao da će pomoći koliko može u nastavku ove lijepe priče, dok je Ross naglasila da se već sada primjerci prve knjige mogu pronaći širom svijeta, od Argentine i Kanade do zemalja srednje Europe.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime