Ne mare za upozorenja! Zaradili kazne zbog alkohola i trijeznili se u policiji

101

Policijska uprava Velika Gorica provela je akciju “Alkohol i opojne droge” i “Brzina” u vremenu od 7. do 10. lipnja tijekom koje je zabilježeno ukupno 30 prekršaja.

Petero vozača zaustavljeno je zbog vožnje pod utjecajem alkohola, a 16 ih je zaradilo kazne zbog nepropisne brzine. Tijekom provođenja akcije utvrđeno je i 9 ostala prekršaja iz domene prometa.

Rekorder s najviše alkohola u krvi zaustavljen je 09. lipnja u 03,20 sati. Riječ je o 56-godišnjem muškarcu koji je upravljao osobnim automobilom, s utvrđenom koncentracijom alkohola u organizmu od 1,86 g/kg.

Kretao se kolnikom Zagrebačke ulice u smjeru jugoistoka u mjestu Velika Gorica. Dolaskom do raskrižja sa ulicom Rudolfa Fizira isti je zaustavljen i izvršeno alkotestiranje. Ova PP je naredbom istog smjestila u službene prostorije ove PP do otriježnjenja a naknadno će mu u postaji biti izdan Obavezni prekršajni nalog. Tijekom provođenja akcije 2 osoba je zadržano u prostoriji za zadržavanje ove PP.

Voliš kuhati?
VEZANE VIJESTI
"Dolijao" serijski gorički provalnik (32)

PU Velika Gorica proteklog vikenda zabilježila je prometnu nesreću sa materijalnom štetom.

Policijska uprava Velika Gorica apelira na sve vozače da pripaze na brzinu i da ne sjedaju za volan ako su pili jer je i dalje alkohol i nepropisna brzina kretanja vozila najčešći uzrok velikog broja prometnih nesreća vozača sa najtežim posljedicama.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here