Ne mare za upozorenja! Zaradili kazne zbog alkohola i trijeznili se u policiji

110

Policijska uprava Velika Gorica provela je akciju “Alkohol i opojne droge” i “Brzina” u vremenu od 7. do 10. lipnja tijekom koje je zabilježeno ukupno 30 prekršaja.

Petero vozača zaustavljeno je zbog vožnje pod utjecajem alkohola, a 16 ih je zaradilo kazne zbog nepropisne brzine. Tijekom provođenja akcije utvrđeno je i 9 ostala prekršaja iz domene prometa.

Rekorder s najviše alkohola u krvi zaustavljen je 09. lipnja u 03,20 sati. Riječ je o 56-godišnjem muškarcu koji je upravljao osobnim automobilom, s utvrđenom koncentracijom alkohola u organizmu od 1,86 g/kg.

VEZANE VIJESTI
Sletio s autom, pa pijan sjeo u traktor - dobio 24.900 kuna kazne i zabranu vožnje traktora

Kretao se kolnikom Zagrebačke ulice u smjeru jugoistoka u mjestu Velika Gorica. Dolaskom do raskrižja sa ulicom Rudolfa Fizira isti je zaustavljen i izvršeno alkotestiranje. Ova PP je naredbom istog smjestila u službene prostorije ove PP do otriježnjenja a naknadno će mu u postaji biti izdan Obavezni prekršajni nalog. Tijekom provođenja akcije 2 osoba je zadržano u prostoriji za zadržavanje ove PP.

PU Velika Gorica proteklog vikenda zabilježila je prometnu nesreću sa materijalnom štetom.

Policijska uprava Velika Gorica apelira na sve vozače da pripaze na brzinu i da ne sjedaju za volan ako su pili jer je i dalje alkohol i nepropisna brzina kretanja vozila najčešći uzrok velikog broja prometnih nesreća vozača sa najtežim posljedicama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here