Nema nikakvih naznaka o sudbini Švicarca koji je nestao na Konavoskim brdima

486

Švicarskom državljaninu Adolfu Husleru koji je prošli četvrtak predvečer nestao na Konavoskim brdima još nema traga, a ni nakon detaljnog prečešljavanja terena, uz aktivan nadzor svih graničnih prijelaza, hitnih i bolničkih službi kao i njegovih financijskih podataka, nema nikakvih naznaka o njegovoj sudbini, doznaje se u srijedu od pročelnika HGSS-a Dubrovnik Zorana Čabrila.
P-H20160803001640Nestanak 49-godišnjaka prošli tjedan u četvrtak nešto prije 20 sati prijavila je supruga, a potragu koja je u srijedu ušla u šesti dan otežava činjenica da Švicarac, inače iskusan planinar, nema uz sebe mobitel.
”Kompletan teren detaljno je pretražen ljudstvom, tehnikom i psima tako da se velika većina kolega iz Splita, Ogulina, Šibenika i Gospića vratila natrag doma. Ostali su članovi HGSS-a Dubrovnik i potraga se nastavlja do okončanja, ali smanjenim intenzitetom”, rekao je Čabrilo.
Na upit je li stupljeno u kontakt sa švicarskim vlastima, Čabrilo ističe kako je je HGSS u kontaktu sa svim službama.
”Stavljeni su pod prismotru svi mogući izlazi, bolnica, Hitna pomoć, kreditne kartice, sve se nadzire. Nema nikakvih naznaka što je s njime bilo”, rekao je Čabrilo.
Inače, prema podacima objavljenim u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, riječ je o 49-godišnjem Adolfu Husleru iz mjesta Niederuzwil u Švicarskoj.
U vrijeme nestanka bio je odjeven u bež ili narančastu majicu, plave kratke hlače i smeđe sandale, slabije je tjelesne građe, a od osobitih znakova ima smeđe fleke po leđima.
Husler je nestao nakon što se poslije ručka na Konavoskim brdima uputio prema hotelu Epidaurus u Cavtatu u kojem je odsjeo.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here