Neobični razlozi za razvod braka!

146

Postoje opravdani razlozi za raskid bračnog odnosa, no postoje i oni krajnje bizarni i suludi. Ovo su neki od njih:

Umirovljenica iz Rumunjske nije više mogla podnijeti da njen suprug troši novac da nahrani pse lutalice. To je vrlo plemeniti čin, ali ženi je jednostavno smetalo što suprug više novca troši na pse nego na nju. Zbog pasa lutalica razveli su se poslije 50 godina braka.

Film “Snježno kraljevstvo” (“Frozen”) bio je ogroman blockbuster, a jedna gospođa toliko je opsjednuta filmom da nije mogla shvatiti zašto se njenom suprugu ne sviđa. Smatrala je da zbog toga nešto s njime nije u redu i da nije dobar čovjek.

VEZANE VIJESTI
Prvi put u Hrvatskoj : Danas započinje Tjedan braka

Jednom suprugu dojadilo je što njegova supruga po cijele dane gleda sapunice. Zanemarila je kućanske poslove, pa čak i njega i djecu. Smatrao je to legitimnim razlogom za razvod.

Egipćanka se željela razvesti od supruga jer je “predobar i previše odan”. Na sudu je istaknula da se tijekom braka puno promijenio, prestao pušiti i ostajati vani do kasno. Njegovo premirno ponašanje činilo ju je depresivnom i nesretnom. Uspjeli su se razvesti nakon što su svi pokušaji mirenja propali.

VEZANE VIJESTI
REKORD-Mladenci iz Trebinja se razveli nakon samo 3 dana

Facebook igra značajnu ulogu u čak 20% razvoda. Bio je to slučaj i kod bračnog para koji se razveo jer suprug svoj ljubavni status na facebooku nije promijenio u “u braku”. Supruga je smatrala da je nekoliko mjeseci braka bilo sasvim dovoljno vremena da promijeni status.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here