Nova pobjeda sisačkih rukometašica

898

Seniorke ŽRK Sisak pronašle su izgleda pobjedničku kombinaciju te s velikom gol razlikom, 44:28,  pobijedile u 17. Kolu 2. Hrvatske rukometne lige zapad djevojke iz ŽRK Rovinj. Utakmica je odigrana u subotu, 17. ožujka, na domaćem terenu u dvorani Brezovica pred raspoloženom domaćom publikom. Vrlo mlada sisačka ekipa u igračkom smislu napreduje iz utakmice u utakmicu. Katarina Knežević istaknula se na utakmici zabivši 16 golova, Valentina Karanović 9, a jednako uspješne bile su vratarke Mihaela Kardaš i Nikolina Medaković.

Za ŽRK Sisak su igrale:  Mihaela Kardaš, Ema Ančić (2), Sara Potkonjak (2), Dora Čavrak (4), Iva Kurtić, Jovana Dobrić (2), Katarina Knežević (16), Barbara Nišević (6), Klaudija Repustić (1), Valentina Karanović (9), Nikolina Meaković  i Klara Gućanac (2).

Treneri su Mato Vujnović i Željko Pešut-Žaga.

Isti trenerski dvojac vodio je mlađe kadetkinje na gostovanje u Sesvete gdje su djevojke ostvarile polovičan uspjeh u drugom dijelu Međužupanijske lige. Prvu su utakmicu protiv RK Sesvete Agroproteinka izgubile 26:20 uz izrazito domaćinsko suđenje i neshvatljive odluke sudačkog dvojca. U drugoj su utakmici bile bolje od solidnih djevojaka ŽRK Dubrava 15:14. Mlađe kadetkinje igraju dvije lige, Međužupanijsku i Državnu ligu te se u obje nalaze u samom vrhu ljestvice.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime