Novi katalog robne kuće IKEA stiže na adresu 650.000 kućanstava u Zagrebu i drugim gradovima

865

IKEA je izdala novi katalog za 2016. godinu, a svečano predstavljanje održalo se jučer u prostorijama trgovačkog centra. Distribucija počinje sutra, 19. kolovoza, a primit će ga više od 650.000 kućanstava u Zagrebu i okolici, te nova područja: Osijek, Slavonski Brod, Čakovec, Bjelovar, Koprivnica i Rijeka. Katalozi će na ovim lokacijamaa biti podjeljena do 6. rujna, u robnoj kući biti će dostupni od 1. rujna, a od danas dostupni su na internetskoj stranici i mobilnoj aplikaciji.

Novo izdanje na 328 stranica čitateljima nudi oko 2.000 proizvoda i rješenja za uređenje doma. IKEA katalog 2016. fokusira se na kuhinju, koja je nekad bila namijenjena isključivo pripremi hrane, a danas se u njoj družimo i zabavljamo s obitelji i prijateljima, pomažemo djeci pisati domaću zadaću, bavimo se hobijima i slavimo posebne trenutke u našim životima. Kao i svake godine, IKEA katalog sadrži mnoštvo novih proizvoda, inspirativnih ideja i funkcionalnih rješenja za uređenje svih prostorija u domu, ali i pokazuje kako male stvari u našem domu mogu učiniti veliku razliku u svakodnevnom životu.

Na predstavljanju novoga kataloga čelni ljudi istaknuli su kako nastavljaju suradnju s hrvatskim dobavljačima. Istaknuli su i statistiku za proteklu godinu. Tako je robnu kuću posjetilo 1.860.000 građana. IKEA internetska stranica broji 3.327.000 posjetitelja, a Facebook stranica više od 135.000 fanova. Kontakt centar Službe za kupce zaprimio je 37.500 poziva. Kako je globalna strategija tvrtke IKEA održivost, na krov zagrebačke robne kuća implementirano je 1300 fotonaponskih panela. To znači kako robna kuća IKEA Zagreb proizvodi 10% vlastite električne energije, a u ljetnim mjesecima ta brojka se penje i do 20%. Od otvorenja reciklirano je 900 tona otpada, odnosno 94% ukupno proizvedenog otpada.

Od 17. kolovoza produženo je i radno vrijeme od ponedjeljka do subote, pa sada posjetitelji mogu kupovinu obavljati od 10 do 21 sat.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime