NOVI ZAGREB Smrtno stradao pripadnik Pukovnije vojne policije

6888
26.09.2019., Zagreb - Prometna nesreca vojnog motociklista na krizanju ulice Avenije Veceslava Holjevca i Ulice Savezne Republike Njemacke. Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Na križanju Avenije Većeslava Holjevca i Ulice Savezne Republike Njemačke danas oko 13.45 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je život izgubio pripadnik Pukovnije Vojne policije.

Pripadnik Pukovnije Vojne policije razvodnik D.M. preminuo je od posljedica teških tjelesnih ozljeda koje je zadobio u prometnoj nesreći koja se dogodila danas, 26. rujna, u poslijepodnevnim satima na području Novog Zagreba.

Prema trenutno dostupnim informacijama, stradao je na službenom motociklu pri povratku sa službene zadaće u matičnu postrojbu. Pripadnik Pukovnije vojne policije sudjelovao je na Memorijalu “Šime Buzov” u Puli, javljaju iz MORH-a.

VEZANE VIJESTI
HAK: Gužve na ulazu u Hrvatsku, prometna nesreća na A1 usporava promet
26.09.2019., Zagreb – Prometna nesreca vojnog motociklista na krizanju ulice Avenije Veceslava Holjevca i Ulice Savezne Republike Njemacke.
Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Nakon nesreće, unesrećeni je hitno zbrinut u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, gdje je preminuo od posljedica teških tjelesnih ozljeda opasnih po život.

Na mjesto događaja upućeni su pripadnici Vojne i civilne policije te je u tijeku utvrđivanje okolnosti ovog događaja, nakon čega će se znati više.

Ministarstvo obrane i Hrvatska vojska izražavaju žaljenje zbog nesretnog događaja i izražavaju sućut obitelji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here