NOVSKA Otkriven počinitelj deset teških krađa provaljivanjem

208

Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom zbog sumnje da je od siječnja pa do sredine lipnja ove godine na području Novske i Lipovljana počinio ukupno deset teških krađa.

Istraživanjem je utvrđeno da je mjestu Nova Subocka provalio u šest vikendica i jedan kontejner, iz kojih je ukrao dvije motorne prskalice, dva trimera, motornu kosilicu, dizelski agregat, brusilicu, električni rešo, akumulator te alkoholna pića. U Popovcu je provalio u obiteljsku kuću i dvorišne prostorije te ukrao zračnu pušku, cijev bakrenog kotla, posteljinu, dvije kosilice i potopnu pumpu, dok je u mjestu Lovska provalio u nenastanjenu kuću i ukrao suhomesnate proizvode te sudoper. Na lipovljanskom području u mjestu Piljenice provalio je u vikendicu te ukrao pumpu za hidrofor i ljestve. Ukupna materijalna šteta počinjena ovim provalama iznosi nešto manje od 21.000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnesena kaznena prijava.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here