VIDEO – Obilazak radova na vodovodu Katinovac – Crni Potok

678

 

Za nešto više od mjesec dana 300 stanovnika na području sela Katinovac i Crni Potok u Općini Topusko dobit će pitku vodu. Tada bi, naime, trebali biti okončani radovi na vodovodu Katinovac-Crni Potok, a u ovom projektu Topuskom je pomoć pružio i Grad Petrinja na čelu s gradonačelnikom Darinkom Dumbovićem.

Ovo je iznimno važan projekt za Općinu Topusko i njene stanovnike, rekao je, prilikom obilaska radova, načelnik Općine Vlado Muža.

Stanovništvo, koje se uglavnom bavi poljoprivredom, godinama očekuje okončanje ovog projekta, kaže direktor Vodoopskbe i odvodnje Topusko Tomislav Perčinlić.

U ovom konkretnom slučaju pomogli smo malo, iskustvom i znanjem, ali nećemo na tome stati već ćemo nastaviti suradnju i dalje, pogotovo na prirodnim resursima koje ovaj kraj ima, rekao je petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović.

U ime mještana, uglavnom Bošnjaka, koji žive na području dvaju sela koja će dobiti pitku vodu, govorio je Šaban Kadrić, županijski vijećnik.

Ponovimo, radovi bi trebali biti okončani za više od mjesec dana, a pitku vodu trebalo bi dobiti oko 300 stanovnika sela Katinovac i Crni Potok.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime